Op zondag 25 juli om 13:30 uur is de in Leidschendam geboren zangeres Tessa Meerman te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Ze woont in Rotterdam, maar is een geboren en getogen Leidschendamse: de 26 jarige Tessa Meerman is klaar om Nederland te veroveren met haar stem! Na haar middelbare school heeft ze haar spullen gepakt en is haar droom achterna gegaan. Ze is afgestudeerd aan Codarts Muziektheater en schrijft nu haar eigen muziek.

Vibes, Vrouw, Rauw en Dromen zijn de thema’s van TESSA. Dit uit ze in tekst, melodie, movement en vocals. Met haar muziek en creaties hoopt ze een thuis voor iemand te zijn. Ze zorgt voor herkenning en inspiratie. Een warme bron, waardoor jij je begrepen voelt. Want gevoel mag er zijn, goed of slecht. TESSA. zal haar diepste gevoelens en gedachtes met je delen. Gooi er een lekkere beat onder, een dosis theatraliteit en ze is los!

TESSA. Verbindt; TESSA. Voelt; TESSA. is TESSA.

"Ik wil jongeren en vooral vrouwen anders en liever naar zichzelf laten kijken. Waarbij ze zichzelf serieus nemen en verliefd gaan worden op de beste versie van zichzelf. Rauwe, theatrale, diepzinnige en actuele muziek waarbij je je gehoord en gezien voelt. Mijn muziek is een combinatie van van alles, net als ik! Singer-songwriter, R&B, Soul, Nederlandstalige pop en theatraliteit. Klaar om Nederland een nieuwe sound te geven."

Afgelopen mei heeft ze haar eerste single ‘Dichtbij’ uitgebracht en eind dit jaar komt haar EP uit!

Tessa Meerman 3