Vanaf zaterdag 25 september is Sportsignaal weer elk weekend te beluisteren bij Midvliet FM.
Sport in de regio krijgt weer de aandacht die het verdient met Sportsignaal. Dit dankzij een nieuw samenwerkingsverband tussen Den Haag FM, Midvliet FM, haagsetopsport.nl en hethaagsamateurvoetbal.nl.

Deze vier partijen hebben de handen ineengeslagen ten behoeve van de sportverslaggeving in de regio Haaglanden. Met verslaggevers langs de velden die live verslag doen, interviews, statistieken en standen, voor- en nabeschouwingen van heel veel wedstrijden in vele sportdisciplines in de regio, op zaterdag- en zondagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur (en in voorkomende gevallen tot 18:00 uur).

Midvliet FM en Den Haag FM hebben ervaring met sportverslaggeving. Samen met de twee genoemde websites is nu een groot platform ontstaan van waaruit de sport in de regio weer een prominente plek krijgt bij de lokale media. De medewerkers van het succesvolle Sporttribune bij Midvliet en de medewerkers van het al jarenlang lopende Sportsignaal op Den Haag FM zullen gezamenlijk de uitzendingen verzorgen.

Hoewel een groot aantal vrijwilligers beschikbaar is, zijn meer mensen van harte welkom. Mensen met een sporthart en interesse in een rol bij dit programma worden uitgenodigd om zich te melden bij een van beide omroepen. Hoe meer mensen zich ervoor willen inzetten, hoe beter het programma wordt.