Op zondag 26 september om 12:30 uur is Fred van Gerven te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe uptempo liefdesballade ‘Wat ben jij een engel’ laten horen.

Als Fred van Gerven op het podium staat, zorgt hij er altijd voor dat het publiek geniet van zijn gezellige feestrepertoire. Het is dan ook niet voor niets dat hij in de wandelgangen bekend staat als een uitbundige zanger die garant staat voor een geslaagd optreden.

Dit jaar hoopt hij z’n 25-jarige artiestenjubileum te vieren op zaterdag 2 oktober vanaf 20.00 uur bij Partycentrum ’t Prikkewater in Vlaardingen. Fred gaat ervan uit dat alle beperkingen dan verleden tijd zijn. Acht collega-artiesten zullen hem tijdens dit festijn bijstaan. Volgens Fred gaat dit een speciale avond worden met een heel bijzondere verrassing.

Z’n nieuwe single ‘Wat ben jij een Engel’ is een Nederlandstalige bewerking van de Time Bandits klassieker ‘I’m specialized in you’ uit 1982. “Ik kan me nog heel goed herinneren dat m’n ouders deze plaat destijds heel vaak draaiden. De melodielijn sprak mij heel erg aan. Ik heb de tekst van ‘Wat ben jij een Engel’ zelf geschreven. Mijn vrouw Karina is als het ware mijn inspiratiebron. Het is eigenlijk gebaseerd op ons leven, maar ben ervan overtuigt dat het veel mensen zal raken”.
De videoclip is ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Fred van Gerven hoes


Nog Effe hoes