Op 20 oktober tussen 18:00 en 19:00 uur kun je luisteren naar de herhaling van een muzikale uitzending van Click Track bij Midvliet FM. Click Track is een muziekprogramma waarin de ins & outs van de gehele muziekindustrie worden belicht. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant en nieuw talent krijgt een mooi podium.

In deze uitzending staat het duo CHAI centraal. Cheyenne Howell en Rasmus Bisschop spelen een blend van verschillende spices uit de blues, country, rock en soul en nemen je mee in hun persoonlijke avonturen en eigen vertaling van hun favoriete liedjes. De moeite waard om weer te gaan luisteren.

'Click Track' is een programma van zangeres/zangcoach Marian Pijnaker en wekelijks te beluisteren op woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur (de ene week live en de week daarna de herhaling). De techniek is in handen van Ron van der Tuijn en Marcel Breeuwsma. Nieuw talent kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duo CHAI 2