Op zondag 3 oktober om 13:25 uur is Lot van Santen te gast in Kakafonie.
Lot is al vele jaren zangeres van de Allround Coverband 2sDay2. Omdat ze daarnaast een solocarrière ambieerde stelde haar partner voor om als geluidsman te fungeren tijdens haar optredens. Daarvoor hadden ze een geluidsset nodig. Op internet vonden ze een passend setje die producer Roy Otters te koop aan bood.

Tijdens het oefenen gaf de persoon, die daar aanwezig was, aan dat haar stem behoorlijk goed klonk. Omdat Roy op dat moment zelf niet aanwezig was, stelde hij voor dat Lot een afspraak met Roy moest maken om te babbelen over haar zangtalent.

“Zo gezegd…zo gedaan. In dat gesprek gaf ik aan dat ik graag een eigen sound wilde hebben. Vervolgens zijn we een complete dag gaan zitten om te werken aan mijn reggaeton-achtige debuutsingle die de titel ‘Dicht bij me’ meekreeg. Het begint meteen vrolijk en je kunt er lekker op dansen. Ondanks dat de opnames van het nummer al in mei 2020 plaatsvonden, gooide de coronapandemie behoorlijk roet in het eten. Vanwege de beperkingen ging alles op slot en moesten we de clipopname uitstellen. Uiteindelijk kreeg dit ruim een jaar later een vervolg”, onthult Lot.

Lot van Santen Dicht bij me