Op zondag 28 november om 12:30 uur komt singer-songwriter Louise de Zeeuw naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar debuutsingle te laten horen. Het nummer heet ‘Build my life’ en kan gezien worden als de ultieme ‘pluk de dag-song’. Zomer, hoop en blijdschap stralen ervan af. Het gevoel van zomer, nieuwe hoop, blijdschap, en even geen zorgen. Dat is het gevoel wat Louises nummer ‘Build my life’ de luisteraar geeft.

Ruim drie jaar geleden, in 2018, was Louise te gast in Kakafonie. Toen was al duidelijk dat muziek haar grote passie is en dat ze er verder in wilde gaan. Louise is dit jaar begonnen op het conservatorium in Enschede.

'Build my life' is een nummer waar je op wilt dansen en waardoor je je even ‘on top of the world’ voelt! “Precies wat we nu kunnen gebruiken, aangezien we allemaal zo lang al binnen zitten”, zegt de jonge Haagse muzikante.
De inspiratie achter het nummer van deze singer-songwriter was eigenlijk precies de eerste zinvan de poppy song: ‘I don’t wanna come out bed, it’s so cozy, I’m not ready to go outside just yet’.
Deze zin geeft aan dat het moeilijk kan zijn om op te staan en een nieuwe dag te beleven, maar later in het nummer kom je er al snel achter dat de zangeres zich realiseert dat ze hard moet werken om haar dromen waar te maken en hier ook écht voor wil gaan. Hoe moeilijk de weg ook kan zijn. Louise ziet mensen om haar heen feesten en andere typische tiener-dingen doen, maar zij wil alles doen om haar droomleven waar te maken, ondanks alle afwijzingen en soms het gevoel hebben dat de wereld tegen haar is.

Louise de Zeeuw
                                                      Louise de Zeeuw

Louise de Zeeuw in 2018 in Kakafonie
                                                      Louise de Zeeuw in 2018 in Kakafonie