Op zondag 12 december om 12:30 uur komt Suzy Dexter naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe nummers te laten horen. Sinds september brengt Suzy Dexter, samen met Sander van Herk van Het Goede Doel, elke maand een nieuw Nederlandstalig nummer uit. In november was dat: ‘Alles verandert’.
Deze reeks zal oktober 2022 resulteren in een album. Thema van het album is ‘Verandering’. In december verschijnt een kerstnummer: Blauwe Kerstmaan.

Suzy Dexter bracht in september 2021 haar debuut ‘Zink met me mee’ uit. In oktober volgde Oktober, waarvan Frits Spits in De Taalstaat zei dat hij een bord uit zijn handen liet vallen toen hij het hoorde - zo mooi vond hij het.

Na een ernstig ongeluk in 2017 was het muzikaal een tijdje (noodgedwongen) stil rondom Suzy Dexter. Zij bouwde in de afgelopen jaren rustig aan een nieuw oeuvre dat niet meer Engelstalig maar Nederlandstalig bleek. De nummers die ze schreef blikken terug op een periode van veranderingen. Dit zal dan ook het thema zijn van het nieuwe album. Hoe gaan we om met een situatie waarin we ongevraagd met een grote verandering worden geconfronteerd? Een ode aan de menselijke veerkracht, ons vermogen tot aanpassing, aan liefde en vriendschap.

Suzy Dexter 1