Op zondag 19 december rond 13:15 uur maakt Inge Augustina haar opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM. Ze komt haar muziek laten horen.
Inge Augustina is een naam die je na één keer horen zal bijblijven.

Niet alleen is de naam bijzonder maar ook haar muziek. Het zijn muzikale parels die het luisteren naar haar muziek zo mooi maken. Je voelt aan alles bij het beluisteren van haar liedjes dat zingen het belangrijkste in haar leven is.

Vol passie heeft zij gewerkt aan haar eerste album, dat begin dit jaar verschenen is en de titel ‘Shadows of the Past’ heeft meegekregen.
Inge Augustina sleept je mee en laat je volop genieten van de muziek. Het is puur en vol emoties. De eerste muzikale kennismaking was de single ‘Imagine’. Geniet van het stemgeluid en de muziek van Inge Augustina en laat je omarmen.

Inge Augustina heeft in 2021 internationaal succes geboekt met haar uitvoering van o.a. ‘Imagine en ‘Forget What I Said’. In meer dan 100 landen heeft ze met deze nummers op de playlist gestaan van diverse radiostations. En nu komt Inge wederom met een mooie lied: ‘River’. Met dit nummer hoopt zij het succes van de voorgaande singles te evenaren.

‘River’ gaat over overwinnen en is afkomstig van het album ‘Shadows of the Past’ waarop verschillende klassiekers te horen zijn. Dit mooie album geeft je een boost voor de komende winterperiode. Een supertip voor onder de kerstboom met muziek die we nog veelvuldig gaan horen op verschillende (inter)nationale radiozenders.

Inge Augustina 1

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream