Met ‘Trots’ presenteert Jordy Carrero zijn debuutalbum en hij komt dit graag laten horen in Kakafonie bij Midvliet FM op zondag 16 januari om 12:30 uur.

Jordy Carrero, droomde vanaf het begin van zijn professionele zangcarrière om een heel album op te nemen en uit te brengen.
De groei die Jordy doormaakte, single na single, zorgde voor een vrij snel groeiende schare fans, die ook al meerdere keren vroegen of er ook een album zou gaan komen.
Nu is het eindelijk dan zover, eigenlijk later dan hij zelf had gehoopt, mede door de coronapandemie, maar ook omdat je op een album wel een stuk diversiteit moet kunnen laten zien.

Het album ‘Trots’ is er een om door een ringetje te halen, diversiteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij dit album. Jordy is dan ook met recht trots op het eindresultaat. “Een droom die werkelijkheid is geworden, ik had nooit kunnen denken dat ik ooit zo’n prachtig album zou mogen maken. Het team om me heen voorziet me van goed advies en daarbij is er ook blindelings vertrouwen in deze mensen die al jarenlange ervaring hebben in de muziek”, aldus een enthousiaste Jordy

Het album ‘Trots’ is te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Jordy Carrero