Op zondag 15 mei om 13:15 uur is Miisz Gracie te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM om haar nieuwe single ’17 miljoen euro’ te laten horen.
Miisz Gracie is de artiestennaam van Graciëlla Scholtes uit Zoetermeer, die geboren lijkt voor de bühne. Niet alleen als zangeres, maar ook als model en bij missverkiezingen is ze al jarenlang actief. Zo werkte Miisz Gracie al eens als fotomodel voor het modemerk Sapph en schreef ze al diverse misstitels op haar naam. Eerder dit jaar werd ze first runner-up in Kosovo bij Miss freedom of the world 2021.

Met het nummer ‘17 miljoen euro’ heeft zij haar allereerste Nederlandstalig nummer uitgebracht. Hiervoor bracht zij vier Engelstalige singles uit.
De videoclip is gedeeltelijk opgenomen bij een villa met een zwembad en palmbomen; je krijgt meteen een vakantiegevoel.
Het nummer ‘17 miljoen euro’ is een moderne popsong, met een hypnotiserende beat. In het nummer, en in bijbehorende videoclip, laat Gracie ons geloven dat ze meer money heeft dan er mensen zijn, vandaar 17 miljoen euro.
Miisz Gracie is met haar opvallende verschijning hard op weg naar de top. Misschien dat ‘17 miljoen euro’ haar wel het laatste zetje geeft.
Onlangs won Miisz Gracie nog de internationale missverkiezing Miss Freedom of the World 2021 als first runner up in Kosovo.

Misz Gracie 2
Miisz Gracie 1