Op zaterdag 21 mei vond van 19.30 tot 21.30 uur de live-uitzending plaats van Podium Talentenloods in Theater Ludens. Dans en muziek werden afgewisseld met interviews.

Ballet- en Dansstudio Door Laverman komt met maar liefst drie dansgroepen. Speciale gast is Julie van Santen uit Stompwijk die tot Sporttalent 2021 is uitgeroepen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De live-uitzending is te volgen via omroep Midvliet en via Midvliet.nl.

Het Podium Talentenloods voor de jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg. Houd de website en Facebookpagina van Talentenloods in de gaten voor het actuele programma.

Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 wordt de uitzending om 20.00 uur herhaald op Midvliet TV en Midvliet.nl. Het volgende Podium Talentenloods is donderdag 29 september. Doe mee met je school en geef je op via de website talentenloods.nl. Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg met dank aan Theater Ludens en Midvliet.

(foto: Ballet- en Dansstudio Door Laverman, foto Willemien Rotteveel)

====================================

Hier is het definitieve programma van het Podium Talentenloods op zaterdagavond 21 mei in Theater Ludens. Vijf van de zeven VO-scholen doen al mee! Plus nog een aantal andere interessante optredens! Mis het niet! Het is een vol en afwisselend programma geworden. Je kunt het live volgen om 19.30 uur via https://midvliet.nl Wij zijn supertrots op onze jeugd!

PROGRAMMA zaterdag 21 mei 2022

Ballet & Dansstudio Door Laverman
Performance Klassiek 1

Veurslyceum - Sportklas
Polat Akkus

Ballet & Dansstudio Door Laverman
Streetdance

Marlin de Vil & Kate Oram
Queer - gitaar/zang

Ballet & Dansstudio Door Laverman
Performance Klassiek 2

’s Gravendreefcollege Leidschendam
Interview Bruno Strzelcyk

Sint Maartenscollege
Band Moldavite

Corbulocollege
Creatieve makers

Gymnasium NOVUM - Talentika
Louise Janssen-Boudon - Harp

Sporttalent 2021
Julie van Santen

Gymnasium NOVUM - Talentika
Band VTI
V
eurslyceum
Elise Willé - kunst

Optredens tijdens Juryberaad
- Band VTI
- Elodie Springer - taiko

Jury-uitslag