Op zondag 26 juni om 13:15 uur komt Henk van de Ven naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Die ene zoen’ te laten horen.

Voor Henk van de Ven heeft de deelname in 2020 aan het RTL 4 programma ‘Married at First Sight’ ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk na het geflopte huwelijk met Chantal in Katja de vrouw van z’n leven vond. Het begon allemaal met een zoen. Vanaf dat moment verliep alles voorspoedig met als gevolg dat ze elkaar in 2021 het JA-woord gaven.

De volgende stap die Henk nu heeft gezet kan muzikaal gezien ook best grote vormen aannemen. Hij besloot om een samenwerking aan te gaan met Manfred Jongenelis en dat resulteert nu in de gloednieuwe single ‘Die ene zoen’ die bij Smaragd Music verschijnt.

Henk: “Ik had Manfred een berichtje gestuurd met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen. Ik gaf aan dat erg gecharmeerd ben van de accordeon. Als er iemand is die dit als geen ander kan, is hij dat wel. Manfred heeft vervolgens de melodielijn gemaakt van mijn nieuwe single en Carlo Rijsdijk heeft de pakkende tekst geschreven.”

Henk van de Ven