Op donderdag 30 juni kunt u om 07:00 en om 17:00 uur luisteren naar een herhaling van Van Horen Zeggen.

Op zaterdag 9 juli vindt rondom de Sluis in Leidschendam het Festival Shanty aan de Vliet plaats. Hieraan doen negen verschillende shantykoren mee uit onder andere Scheveningen, Noordwijk en Rotterdam. Ieder koor geeft twee keer een optreden van 40 minuten. Het festival wordt georganiseerd door Shantykoor Midscheeps uit Leidschendam.

Van dit koor komen voorzitter Peter van Heiningen en secretaris Gerard de Jongh op woensdagavond 29 juni naar de studio toe. Zij komen behalve om over het festival te praten, ook vertellen over het zingen in een shantykoor.

Anja Bakhuis van Theater Ludens in Voorburg heeft voor dit theater jarenlang in Van Horen Zeggen tweewekelijks een overzicht van de programmering gegeven. Zij komt naar de studio voor haar laatste bijdrage, waarin ze zal vooruitblikken op het nieuwe theaterseizoen van Theater Ludens.

Van Horen Zeggen is het cultuurprogramma bij Midvliet FM, dat iedere woensdag te horen is van 19.00 tot 20.00 uur en de volgende dag van 07.00 tot 08.00 en van 17.00 tot 18.00 uur herhaald wordt.

Shantykoor Foto Ineke Joutze
                                                            Shantykoor (foto: Ineke Joutze)