Op zondag 7 augustus om 13:15 uur komt Maurice Idema naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ’Waarom is het er nooit van gekomen’ te laten horen. Het is een vrolijk zomers nummer waarmee Maurice
erg content is. Maurice was namelijk op zoek naar een opvolger van z’n ballad ‘Ik Mis Je’ die hij begin januari uitbracht.

Omdat de uit Heemskerk afkomstige entertainer als motto heeft één team, één taak, ging hij daarvoor weer naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern. Maurice gaf aan dat hij een lekkere frisse plaat wilde hebben.

Maurice: “Frank dook in zijn archief en liet me een melodielijntje horen dat wel in m’n straatje paste. We kwamen al snel op het onderwerp waar de single over moest gaan, namelijk waarom is het er nooit van gekomen. Iedereen vraagt zich dat wel eens af.”
De tekst, geschreven door S. van Putten , spreekt boekdelen. Het zijn voorbeelden van dingen die gebeuren in het dagelijkse leven.
“De kans is groot dat, als je alleen in de auto zit, je de autoradio op het hoogste standje zet. Het is echt een productie waar ik trots op ben ’’, aldus Maurice.

Maurice Idema
Maurice Idema 2