Op donderdag 25 augustus kun je om 07:00 en om 17:00 uur luisteren naar de herhaling van Van Horen Zeggen.

Na een korte zomerstop is het kunst- en cultuurprogramma Van Horen Zeggen vanaf woensdagavond 24 augustus weer te horen bij Midvliet FM.
Op zaterdag 27 augustus wordt, na een paar jaar van afwezigheid, het Cultureel Zomerfestival voor de 21e keer gehouden. Het festival betekent de officiële start van het culturele seizoen van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

In Van Horen Zeggen zijn Ab Smit, initiatiefnemer en organisator van het festival, en Bert Winter te gast om te vertellen over het festival dat van 10:00 tot 16:00 uur in en rond Winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg wordt gehouden.

In het kunst- en cultuurprogramma zijn naast een uitgebreid interview ook de boeken top 5 van Leidschendam-Voorburg, de agenda en het expositie-overzicht vaste onderdelen van het programma.

Ook hoor je wat er te zien is in theater Ludens in Voorburg en het Veur theater in Leidschendam.

Van Horen Zeggen, een programma van samensteller en presentator Max Nierstrasz, wordt iedere woensdagavond live uitgezonden van 19:00 tot 20:00 uur en de volgende dag van 07:00 tot 08: 00 en van 17:00 tot 18:00 uur herhaald.

Cultureel Zomerfestival logo
Ab Smit Bert Winter CZF
                                                   Ab Smit en Bert Winter