Op zondag 27 november rond 12:30 uur maakt Denise van Boxtel haar opwachting in Kakafonie bij Midvliet FM. Zij komt haar nieuwe single ‘Slapen doen we later’ laten horen.

Met het nummer ‘Slapen doen we later’ laat Denise een ander geluid horen dan op haar voorgaande singles. Voor de opnames van dit nummer dook zij de legendarische studio Soundwise in om hier te werken met Kirsten Michel, Joost van Leeuwen en Jimmy van den Nieuwenhuizen.

Denise van Boxtel vertelt over haar nieuwe nummer: “Ik heb dit zomerse nummer geschreven in de lente toen het net lekker weer begon te worden. Na een paar keer op stap te zijn geweest met mijn vriendinnen vond ik dit een toepasselijk onderwerp om een nummer over te schrijven. Tevens wou ik een keer iets anders maken dan mijn voorgaande nummers.

Het nummer komt nog net op tijd uit om de laatste zonnestralen mee te pakken en te genieten van dit nummer met je voeten in het zand.
‘Slapen doen we later’ is het resultaat van een goede samenwerking tussen mij en de producers. We hopen veel mensen met dit nummer een lach op het gezicht te brengen.

Denise van Boxtel V1 Voorkant 01
Denise van Boxtel
Denise van Boxtel V1 FLYER Voorkant 01