Op donderdag 24 november kun je om 08:00 en 18:00 uur luisteren naar de herhaling van Midvliet Actueel met de volgende onderwerpen: 

- de karakteristieke groep sociale huurwoningen in het Voorburgse Oranjekwartier worden toch gerenoveerd, we praten erover met Peter van Heeswijk, bestuurder van woningbouwcorporatie Wooninvest, buurtbewoner Piet Kortekaas en gemeenteraadslid Sanja Duijvesteijn van GBLV;
- Voorburger Lodewijk van Vliet werd zondagmiddag verrast met een Koninklijke Onderscheiding voor zijn vele vrijwillige en politieke werkzaamheden in de gemeente, een gesprek met deze veelzijdige inwoner. En er wordt ook jaarlijks een nieuwe burgerparticipatie ingesteld, de Lodewijk van Vliet-award. Dit lijkt zover nu bekend de eerste participatie-award in ons land.

Midvliet Actueel is er live woensdagavond 23 november tussen 20.00 en 21.00 uur en in de herhaling op donderdag 24 november tussen 08.00 en 09.00 uur en 18.00 en 19.00 uur. Het programma is na afloop ook te beluisteren via de rubriek 'uitzending gemist radio' op www.midvliet.nl

Het wekelijkse actualiteitenprogramma is een productie van Hans Biard (redactie en presentatie), Irene Batelaan (regie), Robert de Bok (techniek) en Tom Lek (gastenontvangst en fotografie).

Hans Biard