Singer-songwriter Colin Enrico komt op zondag 4 juni rond 13:15 uur naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn muziek te laten horen.

Toen Colin een kleine jongen was, wilde hij acteur worden. Hij heeft de Theaterschool afgerond en is daarnaast gaan zingen. Hij had ooit een reggae-cd van zijn moeder gekregen en die muzieksoort sprak hem zeer aan. Zijn passie om te acteren heeft hij wat verwaarloosd, omdat muziek hem steeds meer ging boeien.

Met zijn teksten probeert hij mensen te inspireren. Zijn moeder was reikimaster en deed ook aan meditatie. Spiritualiteit is hem daarom niet vreemd: “Er is geen weg meer terug. Soms nog verlangend naar het onbewuste. Maar er is geen weg meer terug. Ik ben gekozen om dit pad te bewandelen. Niet alleen voor mezelf maar ook omdat ik lief heb.
Ik heb altijd gezocht en gevonden. De zoektocht naar het licht binnenin heeft een lange weg geslagen. Steeds dichterbij de ziel, het werkelijke bewustzijn. De man die ik ben en wil zijn, komt steeds dichterbij.“

Colin Enrico
Colin Enrico in Kakafonie archeiffoto
                                                             Colin Enrico in Kakafonie (archieffoto)