Op zondag 1 oktober rond 12:30 uur komt Jeannette Kelly in Kakafonie bij Midvliet FM haar nieuwe single ‘Die ogen van jou’ laten horen.

Vele jaren was Jeannette Kelly de zangeres van de bekende formatie The Evening Stars die in het verre verleden vele grote piratenhits heeft gescoord.
Deze vrolijke dame uit het Drentse Ruinen staat graag op het podium en toen zich de kans voordeed om solo opnieuw haar carrière leven in te blazen, greep zij die met beide handen aan. Ze nam contact op met volksproducer Martin Sterken vanwege zijn ervaring, de werkwijze en de vele hits waar hij om bekend staat.

Samen hebben zij een lied, welke Jeannette al vele jaren aansprak, opgenomen als debuutsingle wat betreft haar solo-avontuur. Zij is erg trots op het resultaat van het ‘Die ogen van jou’, een nummer dat in de jaren tachtig al hoge ogen scoorde in de wereld van de piratenmuziek. Martin Sterken heeft het stuk in ere gehouden en enkel aangepast
aan de hedendaagse kwaliteit, zonder daarbij het gevoel van het originele stuk te verliezen. Ad van Hoorn heeft destijds deze tekst geschreven en was blij verrast toen Martin hem wist te vertellen dat dit
stuk opnieuw uitgebracht zou worden.
De bijpassende videoclip is gemaakt door de vakkundige handen van CreAgency en maken het geheel compleet.

Jeannette Kelly