Op zondag 19 november om 13:15 is Marco Carolus te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Een dag niet gelachen’ laten horen. Marco Carolus (alias ‘Die Kale’) is sinds 1990 werkzaam in de wereld van de muziek en entertainment. Begonnen als allround/feest DJ, en is hij uitgegroeid tot een echte alleskunner.

Op 18-jarige leeftijd begonnen als DJ in horecagelegenheden, op feesten en evenementen, en 25 jaar lang als radio DJ bij drie lokale radiostations gewerkt. Maar ook als presentator, geluids-technieker en voice-over is Marco jaren actief. Daarnaast is Marco ook al lange tijd werkzaam als karakter entertainer/straattheater artiest.

Ook het zingen heeft Marco altijd in het bloed gezeten, en in 2014 begon zijn zangcarrière serieuze vormen aan te nemen. Marco is met zijn eigen singles regelmatig te horen op de vele radiostations die Nederland en België rijk is. Maar ook is hij met regelmaat te zien op TV. Bijvoorbeeld bij TV Oranje, de Toppers van Oranje en Omroep Brabant, fijnfisjenie! Café, en Confetti Knallers. Reeds meerdere jaren heeft Marco al de award, “Het Grootste Feestbeest”, in ontvangst mogen nemen. Deze titel draagt hij ook met trots.

Marco is een sfeermaker eerste klas en bouwt graag een feestje. Waar hij ook komt, iedereen danst en zingt mee tijdens zijn optreden. Ook de polonaise zal zeker niet ontbreken. Zijn repertoire bestaat uit gezellige en vlotte Nederlandstalige meezingers. Of het nu gaat om een braderie, buurtfeest, bruiloft of bedrijfsfeest, kermis of carnaval, oktoberfest of après-ski, in het café, op de camping of op het terras, volle bak feest is gegarandeerd. Of zoals Marco het zelf altijd zegt, “Het dak er af, en de tent op z’n kop”!

Marco Carolus