De studio van Midvliet gaat verhuizen. 

Toen Midvliet in 1991 begon met uitzenden, was de studio gevestigd aan het Fluitpolderplein in Leidschendam. In januari 2011 verhuisde de studio naar de Damlaan 35A, eveneens in Leidschendam. Daarvandaan worden alle uitzendingen uitgezonden. De meeste radio-uitzendingen live vanuit de studio. Televisieprogramma's worden voor het grootste deel op locatie opgenomen, maar de uitzendstraat bevindt zich in het pand aan de Damlaan.

Hier gaat niets aan veranderen, maar de plek van de studio schuift zo'n honderd meter op. Tussen 7 en 12 december gaat de studio verhuizen naar de Damlaan 32, boven de winkel van bakkerij Wesseling.

Nu is het verhuizen van een studio veel gecompliceerder dan wanneer je zelf gaat verhuizen (en dat is al een enorme en ingrijpende klus).
Niet alleen de spullen moeten worden verhuisd, maar alle apparatuur moet worden geplaatst en aangesloten, weer werkend worden gemaakt en alle aansluitingen naar de zender en de diverse providers (zoals Ziggo en KPN) moeten opnieuw worden aangelegd. 

De technici van Midvliet hopen dit binnen een week te realiseren. Daarom is 'Midvliet Actueel' op 6 december de laatste radio-uitzending vanuit de oude studio. Van 7 tot en met 12 december zijn er GEEN radioprogramma's te beluisteren. U hoort non-stop muziek.
Voor de tv-uitzendingen en de kabelkrant/teksttelevisie geldt dat deze zoveel mogelijk doorgaan, maar dat enkele onderbrekingen onvermijdelijk zijn.

Als alle verhuisperikelen naar wens verlopen, hopen we vanaf woensdagavond 13 december weer live radioprogramma's te kunnen maken.

Midvliet logo 2