Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Bij Meander Uitgeverij verschijnt op 24 mei een bijzonder autobiografisch verhaal. De Voorburgse Christine Kliphuis wordt aangereden door een appende automobilist en vanaf dat moment verandert haar leven ingrijpend. Uiteindelijk blijkt dat ze hersenletsel aan de klap heeft overgehouden en dat ze haar werk niet meer kan oppakken.

In dit indringende en verhelderende boek laat de auteur je meereizen in haar verhaal, waarin ze de emoties en het proces voelbaar maakt.

Wat gebeurt er met je als je gewone leven ineens tot stilstand komt door een heftige whiplash? Als je herstel maar niet opschiet, terwijl je je leven zo graag weer wilt oppakken? Als je jezelf niet meer herkent door problemen in het functioneren van je brein en het onzichtbare letsel bij je re-integratie tot misverstanden en onbegrip leidt? Als de balans uit je relatie is en je samen een nieuwe vorm moet vinden? Hoe werk je aan je nieuwe normaal?

Boekpresentatie
Op donderdag 6 juni 2019 vindt de boekpresentatie rondom Klap plaats in Theatercafé Rij23 van de Rijswijkse Schouwburg (Generaal Spoorlaan 10, 2283 GM Rijswijk). De presentatie duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Christine overhandigt het eerste exemplaar van Klap aan Hersenz, een zorgorganisatie die mensen begeleidt in het leren omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Ook overhandigt ze een exemplaar aan Ergatis, Medisch Expertise Centrum voor Arbeid en Gezondheid.

klap christine kliphuis