Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Wassenaar
insektIn juni worden er muurschilderingen aangebracht in de tunnel onder de N44 bij de Houtlaan/Raaphorstlaan. Het aanbrengen van de muurschilderingen is een project van de Landschapstafel Duin Horst & Weide. Op deze manier wordt de fietsroute van Zoetermeer naar zee aantrekkelijker gemaakt.

D66 logo RGBIn Wassenaar stonden afgelopen week twee burgerinitiatieven op de agenda van de raadscommissie die gingen over wooninitiatieven. Een woonproject voor oudere Wassenaarders “de Stokstaartjes” en een initiatief uit Kerkehout om wijk- en sportaccommodaties samen te voegen en daarbij woningbouw te betrekken. In beide commissies heeft D66 het college opgeroepen om betaalbare woningbouw mogelijk te maken.

Wassenaarders Samen CDAEr zijn binnen de commissies van de gemeenteraad van Wassenaar de afgelopen tijd een aantal mooie initiatieven van Wassenaarders behandeld in de Paauw. CDA-fractievoorzitter Ronald Everard: “Het zijn initiatieven van inwoners, die het CDA graag ondersteunt  om ze verder te brengen. Het zijn schoolvoorbeelden van zogenaamde burgerinitiatieven. Echt mooi om te zien dat inwonerinitiatieven werken. Dat moeten we vasthouden!“

hockey 3335417 640De Wassenaarse hockeyclub HGC organiseert komende zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur een keepersclinic voor de D en E lijn op het Riverdaleveld.

Vrienden van Wassenaar2COLUMN: Vrijwel iedere Wassenaarder kent ons vermaarde Raadhuis De Paauw. Het is omgeven met een imposant grasveld aan de voorkant en een fraai bos met vijver aan de achterkant. Het bos biedt de wandelaar, al of niet vergezeld van een trouwe viervoeter, een aangename en rustige wandeling. 

zippysiteJonge, energieke kater Zippy (2019) is helaas weer terug in het asiel vanwege miscommunicatie tussen Zippy en zijn nieuwe baas.

Een scooterrijder is zondagavond even voor half twaalf ten val gekomen op de Backershagenlaan in Wassenaar. Dat meldt Hard Nieuws. De scooterrijder ging door nog onbekende oorzaak hard onderuit en is daarbij ernstig gewond geraakt.

Kinderboerderij WassenaarOok de Kinderboerderij Wassenaar ontwaakt uit de corona-shutdown en heet jou weer welkom vanaf dinsdag 2 juni. Op die dag opent men de hekken voor jou, zodat Willem de ezel, Boris het varken, Ricky de shetlander en de andere dierenbewoners weer alle aandacht krijgen die ze verdienen. Kom jij ze ook een knuffel geven?

Filmuis WassenaarOok het Filmhuis Wassenaar gaat vanaf 2 juni weer voorzichtig open. Dit is goed nieuws voor alle filmliefhebbers die het zo lang zonder het Filmhuis hebben moeten stellen. Omdat gezondheid voor de bezoekers, medewerkers en vrijwilligers voorop staat, gaat het anders dan je gewend bent.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures