Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Middin Connect Radio
Middin Connect Radio  elke woensdag tussen 15:00 en 16:00

Passie en motivatie
Doen wat je leuk vindt en waar je kracht ligt is enorm belangrijk, ook voor de cliënten van Middin. Middin Connect radio is tot stand gekomen nadat het idee in 2016 de innovatieprijs bij Middin had gewonnen. Alle medewerkers konden een idee insturen en uit die voorstellen werden drie winnaars gekozen die dit daadwerkelijk tot uitvoer mochten brengen. “Rocken op rolletjes, Michels Muziekmuseum en De 10 van” zijn onderdelen van Middin Connect radio.

Woensdag 22 mei, Middin Connect

We luisteren vanmiddag naar 'Michels Muziek Museum'. Het eerste deel van het programma gaat over Dorus de zwerver vertolkt door Tom Manders
(hij leefde van 23-10-1921 tot 26-2-1972). Daarna zetten we de klok terug naar 1986 met een aantal top 40 hits uit dat jaar. Middin Connect is er elke woensdag om 15:00 uur bij Midvliet-FM. Reacties mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 15 mei, Middin Connect
Deze middag is het weer tijd voor een aflevering van ‘Rocken op rolletjes’ DJ Hans gaat helemaal los met de stevige Rock muziek uit het heden en verleden.
Zet je scherp en riemen vast.

Woensdag 8 mei
In de Middin Connect uitzending van vandaag hebben we een aflevering van ‘Freaky met Floyd’. Floyd neemt ons mee terug in de tijd naar de jaren tachtig. Natuurlijk horen we de Disco van toen maar ook voor de Rock liefhebbers is er genoeg te beluisteren. Reacties op dit, en de andere Middin Connect programmma’s zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 1 mei, Middin Connect
Vanmiddag is het tijd voor ‘Uit de klei getrokken’ presentatrice Claudia werkt als receptioniste en fablab medewerker bij AC Zwedenburg in Mariahoeve den Haag. Claudia laat Nederlandstalige muziek en rap horen in een radio-uitzending van Middin Connect, woensdagmiddag om 15:00 uur via de frequenties van Midvliet-FM.

Woensdag 24 april, Middin Connect

Vanmiddag luisteren we naar de ‘10 van Kim’. Kim de Bruin is cliënte van Middin op de lokatie Buytenwegh in Zoetermeer. We draaien 10 door Kim uitgezochte mooie nummers in een aflevering van Middin Connect. 

Woensdag 17 april
Bij Middin Connect is het woensdagmiddag tijd voor een House en Disco trip met DJ Gabriel. Terug naar de jaren 80 met (Italo) Disco en naar de Housemuziek van de jaren 90.
Trek je dans schoenen aan en luister naar Middin Connect woensdag om 15:00 uur bij Midvliet-FM. Reacties mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 10 april
In de uitzending van Middin Connect is het woensdagmiddag tijd voor Michels Muziek Museum.Het onderwerp is “de Club van 27” de virtuele club van invloedrijke musici die na een meestal heftig leven op de jonge leeftijd van 27 stierven. Denk bv aan Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Amy Winehouse. Michels laat hun muziek nog eenmaal voorbij komen in zijn Muziek Museum.Middin Connect beluister je elke woensdag van 3 tot 4 bij Midvliet-FM.

Woensdag 3 april
In de uitzending van Middin Connect ontvangt DJ Hans vanmiddag Patrick.   Patrick is voor Middin als begeleider werkzaam in het Trefpunt van het wooncentrum Leopoldhoven in Zoetermeer. Hij praat over z’n werk, hobby’s en laat zijn favoriete muziek horen in de 10 van …. .  

Woensdag 27 maart
Om 15:00 uur is het weer tijd voor Middin Connect op Midvliet FM. Vandaag is het de beurt aan Hans met zijn programma Rocken op Rolletjes. Rock, Hardrock en Heavy Metal klanken komen als een lawine van geluid je speakers uit. Reageren op het programma via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 20 maart
Vanmiddag zijn de mensen van Middin weer te gast op Midvliet FM. Vandaag luisteren we naar Freaky met Floyd.
DJ Floyd draait een gevarieerde keuze van stevige hardrock, rock en kwaliteits pop muziek door de jaren heen.
Reacties welkom via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag 13 maart
Na de feestelijke openingsuitzending van afgelopen week is het nu tijd voor de eerste reguliere uitzending van Middin Connect bij Midvliet FM. Vandaag horen we “De 10 van ..”. DJ Floyd praat met Johan, een cliënt van Middin, over zijn activiteiten en de hulp die hij daar bij krijgt van de st. Middin. Johan laat ons in het item “De 10 van Johan” kennis maken met zijn favoriete muziek .