Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Vandaag op Midvliet TV
Vandaag op Midvliet tv

 

Nieuwjaarsreceptie Wassenaar.
Impressie van de Nieuwjaarsreceptie in Wassenaar en gesprekjes met de bezoekers. Interviews met o.a burgemeester Frank Kroen en voormalig gemeenteraadslid Bert Ooms die de Erepenning van de gemeente Wassenaar uitgereikt kreeg.
bijdrage: Ellen klaver, camera Elly de Haas en montage Hans de Haas.

Huldiging Van Velsen Rally Sport.
Op dinsdagavond 15 januari 2019 werd in “De Bles” in Stompwijk, het Van Velsen Rally Sport team gehuldigd, na een bijzonder succesvolle deelname aan de “Africa Eco Race”. Midvliet TV maakte een uitgebreide sfeerimpressie van de prestatie en de huldiging van het team.

Modelspoordagen 2019 Broodfabriek Rijswijk.
In het weekend van 12 en 13 januari 2019, werden in de "Broodfabriek" in Rijswijk, de jaarlijkse Modelspoordagen gehouden.
In maar liefst 3 hallen konden jong en oud genieten van al het moois dat er vandaag de dag op het gebied van modelspoor te
zien én te koop is.

Fototentoonstelling Westvliet
Op zondag 13 januari 2019 is in de serre van Westvliet Fitness- & Racketclub een foto-expositie geopend van drie fotografen. George Gaiser, Ger ter Horst en Johan de Vos exposeren hun werk tot en met 28 februari.
De foto’s variëren van natuurbeelden, landschappen, high speed fotografie tot abstracte verf- en lichtfotografie. Alle werken zijn te koop, voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van de fotografen. 

Expositie aquarellen van Jacques Elkhuizen sr.
Op zaterdag 12 januari 2019 werd in Kunstcentrum Brugman, in de Herenstraat in Voorburg, door wethouder Astrid van Eekelen, de expositie "Aquarellen van Jacques Elkhuizen sr." geopend. Men kan de expositie tot en met 28 januari bezoeken. Er is mogelijkheid aquarellen aan te kopen.

Blauwe tram, Voorburg remise.
Kort filmpje over de Blauwe tram die door Voorburg rijdt.

Muziek clip: Bruno Mars 24k Magic


Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Bob van Huet (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan
KijkTV op maandagavond
21:00