Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Zoek het Gouden Ei

pasen 2019 5Net zoals de afgelopen jaren houdt Midvliet op tweede paasdag (22 april ) een paaseierzoekwedstrijd. De Midvliet-paashaas verstopt in Wassenaar, Stompwijk, Voorburg en Leidschendam op diverse plaatsen eieren. 

Bij elk ei ligt een genummerde brief. Wie een ei vindt, moet met het ei en de brief naar de studio van Midvliet komen. 

Het nummer van het ei / de brief correspondeert met een leuke prijs en die kan tussen 10:00 en 16:00 uur worden opgehaald in de studio. Het adres van de Midvliet-studio is Damlaan 35A in Leidschendam.
Bel even dat je eraan komt: 070-320 2266

Er zijn verschillende prijzen, waaronder een hoofdprijs. Die is voor de vinder van het gouden ei. Daarnaast zijn er ook een zilveren en een bronzen ei en heel veel gewone eieren. Dankzij de gulle sponsors is het ook dit jaar weer gelukt om een pakket fraaie prijzen te realiseren.

Via Midvliet FM (107.2 en 107.9 MHz. in de ether) worden er aanwijzingen gegeven over plekken waar eieren verstopt liggen. Hou ook de Facebookpagina van Midvliet in de gaten, want ook daar zullen aanwijzingen te lezen zijn.

Kom tussen 10:00 en 16:00 uur met je gevonden ei (plus de brief) naar de studio van Midvliet en ga naar huis met de prijs die bij dat ei hoort. Prijzen kunnen niet geruild worden.