Amateurvoetbal uit de regio met Gianni Kamperveen, André Lourens en Robbert Dingshof. In het 2e uur Cor Vogelezang, Helen Gonzales, Gerard Schouwenaar en Werf Thomas over het online sportnetwerk café.

In het 1e uur aandacht voor amateurvoetbal uit onze regio met (telefonische) interviews met trainers, spelers en bestuursleden.

De uitzending begint met Gianni Kamperveen, de oud keeper van DHC, ADO Den Haag, TONEGIDO, HBS en DHC was een spektakelkeeper. Al tijdens zijn loopbaan was hij keeperstrainer geworden en inmiddels doet hij dat met zijn eigen keepersschool en ook bij FC Utrecht. Kortom, genoeg aanknopingspunten voor een leuk gesprek.

Als tweede komt Andre Lourens aan het woord. De uit Zeeland afkomstige trainer speelde en trainde een zeer lange periode bij DEVJO en de opvolger Forum Sport. Na Forum Sport ging hij naar Voorschoten '97 en belandde hij uiteindelijk bij Honselersdijk. Lourens had in o.a. Andre Wetzel, John Karelse en Bob Kootwijk zijn leermeesters en we zijn benieuwd hoe het met hem gaat.

Als laatste komt Quick Steps voorzitter Robbert Dingshof aan het woord. Dingshoff en zijn club proberen met allerlei ludieke en zeer wenselijk acties de club op het droge te houden en we zijn benieuwd hoe deze acties verlopen. Daarnaast maakt de club stappen de opvolging van bestuursplekken en daarover wil Dingshoff graag meer vertellen.


In het 2e uur aandacht voor de overige sporten uit onze regio:

Cor Vogelezang, voorzitter van de Haagse Scheidsrechters Vereniging

Helen Gonzales, voorzitter van Atletiek Vereniging Sparta (Den Haag/Voorburg)

Gerard, leider van jeugdteam bij Stompwijk 92 (onder 11-01) over 'jeugdvoetbal in coronatijd'

Een terugblik op het Sportnetwerkcafe van maandag 8 maart met Werff Thomas van S&W