Aandacht voor amateurvoetbal uit onze regio met Rob de Ruijter, Arie Dijkhuizen, Edwin Purvis , Ben Bronsema, Tim de Leede, Robin Stam

1e uur
Aandacht voor amateurvoetbal uit onze regio met (telefonische) interviews.
- Rob de Ruijter is nog even voorzitter van de v.v. SEV in Leidschendam. Op de ALV van de club later deze maand stelt hij zich niet meer herkiesbaar. Ik blik alvast met hem terug op zijn voorzitterschap.
- In 1964 was Leidschendammer Arie Dijkhuizen één van de oprichters van v.v. SEV. Hij was lange tijd jeugdtrainer en jeugdleider bij de club. Na die periode werd hij KNVB offici al en was hij lange tijd wedstrijdcoördinator in verschillende sporthallen waar KNVB - zaalvoetbalcompetitie werd gespeeld.
- Edwin Purvis was profvoetballer bij FC Den Haag in de jaren ’80 en beginjaren ’90. Daarna ging hij voetball en bij DEVJO in Voorburg en was hij ook trainer van dezelfde club.


2e uur
- Ben Bronsema is oprichter van de Stichting Surfivor, een landelijk opererende stichting die surftherapie als sport inzet en organiseert voor veteranen die kampen met een Post Traumatisch Stress Syndroom.
- Tim de Leede crickette bij de VVC en 237 interlands in Oranje. Hij stopte als international na het A - WK van 2007. Bij VCC werd hij later speler - coach en nu is hij er jeugdtrainer. De afgelopen week debuteerde hij als co - commentator bij Ziggo Sport. Met John van Vliet versloeg hij 3 wedstrijden van Oranje.
- Robin Stam is hockey - keepster, keeperstrainster hockey en hoofdtrainer bij Cartouche in Voorburg. Keepen bij hockey doe je niet zomaar even. Daar gaat wel het een en ander aan vooraf.