Aandacht voor Sport uit onze regio met:
- Ben Tichem

- Hans Apontoweil
- Sem Steijn
- Nick Amerlaan
- Tim de Leede
- Wim Jansen
- Tjilde Bennis

Ben Tichem, wie kent hem niet? Tichem, oud stadionmanager van ADO, eigenaar van een zeer succesvol voetbalsporthuis (Kickin it) en een die hard ADO fan. Met een typisch Haagse jeugd (o.a. kerstbomenjacht) was en is hij een bekende in Laakkwartier maar ook daarbuiten. Over zijn leven schreef hij het boek “Geen woord aan gelogen” een autobiografie over zijn leven. “Autobiografie van een straatschoffie, stadion manager, opa, denker, leider, stapper, vechter en nog veel meer” staat er te lezen op de kaft van het boek. In Sporttribune komt hij uitgebreid aan het woord over zijn leven.
Hans Apontoweil, Als je 5 hockeyteams traint en 2 voetbalteams, dan ben je best fanatiek. Als je dan op zaterdag je tegenstander van een van je elftallen gaat bekijken omdat je eigen elftal vrij is, dan ben je een supervrijwilliger. We hebben het over Hans Apontoweil, ook al een bekende verschijning in de Haagse regio. Als je hebt gespeeld bij HBS, Quick, Wilhelmus, Lens en VUC kan dat ook bijna niet anders. Naast al zijn inspanningen voor zijn huidige clubs, HBS en Craeyenhout (Hockey) timmert Hans op een enorme manier aan de weg met zijn gedroogde fruit. In sporttribune is er een mooie gelegenheid hem te vragen hoe hij dit allemaal voor elkaar krijgt.
Sem Steijn, Als laatste praat Sporttribune in het 1e uur met Sem Steijn, een van de grote smaakmakers bij ADO Den Haag. 1 op 2 is zijn gemiddelde en de doelpunten die hij maakt zijn zeer belangrijk. de 1-0 of de gelijkmaker is zijn handelsmerk aan het worden. Een echt Haags talent en de eerste na Danny Bakker die onomstreden is, zowel voor de technische staf als voor het publiek. net 20 jaar geworden en nog lang niet aan zijn top. Sem Steijn komt maandagavond uitgebreid aan het woord bij Sporttribune.
Nick Amerlaan, Spits zaalvoetbal Stompwijk '92
Tim de Leede, Assistent bondscoach Oranje Cricket vrouwen
Wim Jansen, SEV Wandelvoetbal 60+
Tjilde Bennis, Marathon schaatster