Max Nierstrasz  heeft een interview met Bep van Sloten over het vandaag onthulde kunstwerk ‘De Vlam’ in The Mall of The Netherlands.
Max Nierstrasz heeft een interview met Gerard en Ben Arends en Henny Liket. Zij zijn leden van het Dagorkest Vlietstreek dat 10 jaar bestaat. Er is een jubileumuitvoering op 14 mei.
(foto: Claudia Otten)
Max Nierstrasz  heeft een interview met Britta Maria. Zij is vrijdag 6 mei in theater Ludens te Voorburg met het theaterprogramma Aznavour, mon amour 
(foto: André van den Bos).
Max Nierstrasz  heeft een interview met Suus Zweekhorst. Zij geeft vanaf zondag elke week workshops snelschetsen in galerie ArtiBrak in Voorburg
Henk Knoester heeft een interview met Peter van Delft over het benefietconcert voor Oekraïne dat plaats zal vinden op 18 april, 2e paasdag in het Dalton te Voorburg.
Max Nierstrasz heeft een interview met Chris Hinze. Hij is dwarsfluitist en componist. Hij heeft onlangs zijn 75e album uitgebracht, genaamd Light. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.
Max Nierstrasz heeft een interview met Martin van Hees. Hij is de initiatiefnemer van het gitaarconcert van de Colombiaan Cesar Quevedo dat op 9 april in de Dorpskerk te Leidschendam zal worden uitgevoerd.
Max Nierstrasz heeft een interview met Nadia Askarova en Henk Jaap Kloosterman (lid van de Rotaryclub Voorburg-Vliet) over het Benefietconcert voor Oekraïne.
Max Nierstrasz heeft een interview met Paul Reijenga. Hij is eigenaar van Drumschool Voorburg en drummer van The Raspers. Hij organiseert samen met Theater Ludens The Battle of the Bands op 2 april 2022 in Theater Ludens. Beginnende popbandjes gaan met elkaar de strijd aan
Henk Knoester heeft een interview met Jessica Rijsdijk. Zij heeft gedurende acht weken een radioprogramma gemaakt ten behoeve van de gemeenteraadsverkiezingen dd 16 maart 2022, gericht op jongeren. Zij ging in gesprek met jonge kandidaat-raadsleden van alle partijen die in Leidschendam-Voorburg meedoen.
Max Nierstrasz heeft een interview met kunstenaar Gerard de Gier. Zijn fel gekleurde beeld Royal Lady zal zaterdag 5 maart 2022 worden onthuld op het Stationsplein te Voorburg.
Henk Knoester heeft een interview met Gerda Peters en Paul Reijenga. Gerda Peters gaat lesgeven in het bespelen van het carillon in Drumschool Voorburg van Paul Reijenga. Dit is uniek omdat dit op slechts vier locaties mogelijk is in Nederland.
Henk Knoester heeft een interview met Peter van der Ploeg, directeur van de twee musea in Leidschendam-Voorburg over het officieel samengaan van de twee musea tot één museumorganisatie.
Henk Knoester heeft een interview met Rogier Helwig, directeur Theater Ludens in Voorburg over de gevolgen voor het theater van de verruiming van de coronamaatregelen.
Henk Knoester heeft een interview met Oscar van Schijndel, directeur van het Veur Theater in Leidschendam over de gevolgen voor het theater van de verruiming van de coronamaatregelen.