Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Kakafonie info
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon

 

Kakafonie
(zondagmiddag) 12:00 -14:00 uur.

 

 

Kakafonie   Peter van der Aar 1

In het familieprogramma Kakafonie wordt muziek afgewisseld met interessante gesprekken en reportages. Naast de vaste onderdelen is er wekelijks aandacht voor verschillende onderwerpen op het gebied van informatie, cultuur of educatie. Dat kan door middel van een interview zijn of in de vorm van een reportage of vooraf opgenomen gesprek. Muzikale gasten uit de regio treden geregeld live op in Kakafonie.

 

Het programma Kakafonie bestaat al jaren en wordt sinds 1993 door Midvliet FM uitgezonden. Het woord Kakafonie (dat niets betekent, omdat het een niet bestaand woord is) lijkt erg op het wel bestaande kakofonie. Kakofonie betekent ‘van alles door elkaar’ en dat geldt eigenlijk ook voor Kakafonie. In dit programma, dat elke zondagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uur wordt uitgezonden, is zowel inhoudelijk als muzikaal van alles te horen. Kakafonie is een gezellig zondagmiddagprogramma met ‘voor elck wat wils’. Uiteraard zit er veel muziek in, maar daarnaast ook een aantal vaste programmaonderdelen. 

  

Kakafonie   Peter van der Aar 2

Zo wordt in het eerste half uur (tussen 12:00 en 12:30 uur) de ‘gouwe ouwe van vandaag’ gedraaid en een kritische blik geworpen op mededelingen in de geschreven pers.

De meest bizarre krantenkoppen, vreemde of opvallende berichten en door stijl- en taalfouten mislukte stukken tekst worden voorgelezen. Ook hoor je een Beatlesnummer, gevolgd door een cover van datzelfde nummer door een andere artiest.

 

Verder is er de Maykagenda waarin Mayka een overzicht geeft van de uitgaanstips voor die zondag.

 

 

 Peter in Museum Rock Art   de originele boordstudio Veronica

Om 12:32 uur (na het nieuws) is het tijd voor het wekelijks wisselende onderwerp. Dat kan van alles zijn: een gesprek met en muziek van een al dan niet lokale artiest, een reportage van een lokale gebeurtenis, informatie over een charitatieve instelling, een interview met een schrijver, politicus of andere (lokale) bekendheid, informatie over een maatschappelijk of medisch onderwerp, etc.

  

 

Peter van der Aar

 

 

Het tweede uur opent met de zogenaamde ‘Kakafonische goeie nieuwe’. Een nieuwe plaat, waarvan wij vinden dat je ‘m minimaal één keer gehoord moet hebben (in Kakafonie, dus).

 

ervolgens is het tijd voor een tweede gast of onderwerp. Om even na half twee is het tijd voor het nieuws en rond kwart voor twee vertelt de presentator van Midvliet Actueel welke onderwerpen nu reeds bekend zijn voor de uitzending van aanstaande dinsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tom peter tinekepeter hilversum

 

tom peter tineke Tom , Peter en Tineke peter hilversum

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures