Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Middin Connect Radio
Middin Connect Radio  elke woensdag tussen 15:00 en 16:00

Passie en motivatie

Doen wat je leuk vindt en waar je kracht ligt is enorm belangrijk, ook voor de cliënten van Middin. Middin Connect radio is tot stand gekomen nadat het idee in 2016 de innovatieprijs bij Middin had gewonnen. Alle medewerkers konden een idee insturen en uit die voorstellen werden drie winnaars gekozen die dit daadwerkelijk tot uitvoer mochten brengen. “Rocken op rolletjes, Michels Muziekmuseum en De 10 van” zijn onderdelen van Middin Connect radio.Middin Connect radio is elke woensdag tussen 15 en 16 uur te beluisteren via Midvliet FM.

Woensdag 27 maart
Om 15:00 uur is het weer tijd voor Middin connect op Midvliet FM. Vandaag is het de beurt aan Hans met zijn programma Rocken op Rolletjes. Rock, Hardrock en Heavy Metal klanken komen als een lawine van geluid je speakers uit. Reageren op het programma via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Woensdag 20 maart
Vanmiddag zijn de mensen van Middin weer te gast op Midvliet FM. Vandaag luisteren we naar Freaky met Floyd.
DJ Floyd draait een gevarieerde keuze van stevige hardrock, rock en kwaliteits pop muziek door de jaren heen.
Reacties welkom via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Woensdag 13 maart
Na de feestelijke openingsuitzending van afgelopen week is het nu tijd voor de eerste reguliere uitzending van Middin Connect bij Midvliet FM. Vandaag horen we “De 10 van ..”. DJ Floyd praat met Johan, een cliënt van Middin, over zijn activiteiten en de hulp die hij daar bij krijgt van de st. Middin. Johan laat ons in het item “De 10 van Johan” kennis maken met zijn favoriete muziek .