Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Midvliet Actueel info
Midvliet Actueel
Woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur
(herhaling op vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur)

 

Midvliet Actueel is het wekelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma van Midvliet FM. Het programma wordt elke woensdagavond live uitgezonden. Het programma wordt op vrijdag in de vooravond herhaald.

In Midvliet Actueel wordt wekelijks aandacht besteed aan het voornaamste nieuws uit Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Het programma wordt gemaakt door een technicus, een regisseur, een gastenontvanger annex fotograaf en een presentator. De presentator verzorgt ook de redactie en de voorbereiding. 

Het programma bevat meestal vijf à zes onderwerpen in de vorm van studio-interviews of telefonische gesprekken. 

Tussen de onderwerpen door wordt er gevarieerde muziek gedraaid. De reeds bekende onderwerpen van de uitzending worden een paar dagen eerder aangekondigd via de kabelkrant en website van Midvliet, zodat het publiek geprikkeld wordt om te luisteren.

Regelmatig doen mensen in de uitzending nieuwswaardige uitspraken, die nieuws opleveren voor de website en kabelkrant en vaak ook voor de lokale gedrukte media.
 
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures