Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Midvliet Kidzradio informatie
Midvliet KidzRadio is het kinderprogramma van Midvliet FM en is iedere zondagmorgen te beluisteren tussen 09.00 en 10.00 uur.
Op woensdagmiddag is de herhaling van 14.00 tot 15.00 uur. Midvliet KidzRadio is ook te beluisteren via Midvliet on Demand. Het programma wordt tweewekelijks live uitgezonden en wordt de week erop herhaald.

Lees hier meer over de onderwerpen van de afgelopen weken;

Zondag 20 oktober ging het in de tweede uitzending van Midvliet KidzRadio over de herfstvakantie. Verder is het bijna Halloween en hoor je bij Midvliet KidzRadio waar jij de komende tijd gezellig kunt griezelen of mee kunt doen aan een 'trick or treat'. We hebben Lia Lelieveld in de uitzending, zij is voorzitter van de Leidschendamse speeltuinvereniging en daar wordt ook Halloween gevierd. Natuurlijk draaien we spannende griezelmuziek.

Zondag 6 oktober was de eerste uitzending van het nieuwe kinderprogramma Midvliet KidzRadio. In deze uitzending was er aandacht voor de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is vervoersmiddelen en het motto is 'Reis mee'.
Je hoorde kinderboekentips rond dit thema, samengesteld door kinderboekenwinkel In de Wolken uit Voorburg en we mochten een leuk boek weggeven.

Programma terugluisteren?
Midvliet KidzRadio gemist?
Het programma wordt woensdagmiddag herhaald tussen 14.00 en 15.00 uur.
Wil je het programma luisteren wanneer het jou uitkomt?
Luister Midvliet KidzRadio dan terug via Midvliet On Demand.

Contact opnemen of een tip voor de redactie?
Heb jij een tip voor onze agenda of voor een van onze kidzreporters?
Wil jij ons iets laten weten of heb je een verzoekje?
Mail jouw vraag of verzoek met je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.