vlnr: Rob de Lange, Robert Bloemendal met zijn vrouw Christa
Op donderdag 30 september was Zoon (Robert) van Philip Bloemendal (Stem Polygoonjournaal) te gast in Bekende Streekgenoten
Robert is de zoon van de legendarische Philip Bloemendal die ruim 40 jaar 'de stem' was van het Polygoonjournaal. Ze noemde hem in die tijd 'De Stem van Nederland'.
Op zaterdag 27 maart was bij Midvliet in het programma 'Bekende Streekgenoten' voetbalverslaggever Ronald van der Geer te gast. Van der Geer is momenteel programmamaker bij Omroep West en Rijnmond en te horen als verslaggever bij voetbalwedstrijden bij Ziggo Sport en ESPN (voorheen Fox Sports).
Te gast bij Omroep Midvliet in het maandelijkse radioprogramma 'Bekende Streekgenoten'Christine Teunissen, lid van de Eerste Kamer namens de Partij voor de Dieren,
Er werd met Rob Kamphues in deze uitzending uiteraard teruggeblikt op zijn periode in Wassenaar, zijn muzikale voorkeuren, maar ook op zijn optreden als presentator bij tv-programma's, zoals 'De Reünie’ (KRO) en ‘Kopspijkers’ (VARA) met o.a. Eric van Muiswinkel, Diederik van Vleuten en Jack Spijkerman.
Kamphues heeft zijn gehele jeugdtijd gewoond in Wassenaar.
In 2015 presenteerde hij iedere vrijdag bij RTL7 het programma RTL Autovisie en sinds dat jaar is hij ook presentator bij Ziggo Sport van alle uitzendingen rondom de Formule 1 races.
Zaterdag was betaald voetbal scheidsrechter Edwin van de Graaf (37) uit Voorburg tussen 15:00 en 17:00 uur te gast bij ‘Bekende Streekgenoten’ van Midvliet FM.
Op zaterdag 7 maart was bij Midvliet de Stompwijker Tim Oliehoek in de horecagelegenheid 'De Bles' in Stompwijk te gast. 
In het radioprogramma bekende streekgenoten ontvingen wij dit keer niemand minder dan de meest ervaren voice-over, regisseur en acteur Arnold Gelderman. Arnold is geboren in Voorburg, heeft vele rollen gehad en regisseerde zelf ook. Openhartig en vermakelijk vertelde hij over zijn leven
Joke Bruijs sprak in theater Warenar in haar woonplaats Wassenaar met Rob en René over haar levensloop, liefdes en carrière. Joke is geboren in Rotterdam en woont al meer dan 28 jaar in Wassenaar. Ze gaat hier niet meer weg.. zei ze vastbesloten. Haar partner Frits Landesbergen is een bekend vibrafonist, slagwerker en arrangeur en was gezellig mee.
In Bekende Streekgenoten tegast Michel van der Plas (bekende Leidschendammer). bekende en minder bekende liedjes en conferences zijn te beluisteren waarvan de teksten zijn geschreven door Michel van der Plas, die een groot aantal jaren in Leidschendam heeft gewoond.
De presentatie is in handen van Rene Marquard en gastpresentatrice Anneke van Putten.