Wij hadden vandaag Petra Robbertsen Groenestein van Winter Star Talentenjacht On Tour te gast bij Click Track Midvliet fm! Midvliet
Door de komst van programma's als The voice of Holland en Holland's Got Talent melden zich steeds meer zangers en zangeressen aan die dromen van een grote toekomst in de muziekindustrie.

Naast talent is het dan wel heel belangrijk om vanuit een goede basis toe te werken naar een succesvolle carrière.
De stap naar een talentenshow is vaak een mooie opstap en in deze uitzending stonden dan ook de talentenjachten van @Petra Petra Robbertsen Groenestein centraal. Petra werd vergezeld door 2 van de finalisten van de Winter Star Talentenjacht On Tour 2020, t.w., Davey & Patrick van Ons die er een waar feestje van maakten. Zangstudio The Voice werd vergezeld door Jusana Pearl van Delft die zichzelf begeleide op gitaar en met haar mooie stem een sterk visitekaartje achterliet.

Zij zongen allemaal live in de uitzending. De nieuwe voorrondes van de Winter Star Talentenjacht On Tour is gestart en nieuw talent kan zich hiervoor nog aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en natuurlijk houden wij een korte lijn met Petra Robbertsen Groenestein en geven wij de aankomende finalisten een mooi podium in ons programma! Het werd wederom weer een interessante uitzending voor de muzikale luisteraar.