Peter van Delft media coördinator van Dalton Voorburg vertelde enthousiast over de ins & outs van nieuwe muzikale projecten en het open podium welke voor de eerste keer live te volgen is via een live stream.
In deze uitzending staat scholengemeenschap Dalton Voorburg centraal. Deze school biedt leerlingen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op creatief gebied, organiseerd jaarlijks een musical en 3x per jaar een open podium waar talent zich kan presenteren.
Het Dalton Voorburg wordt in deze uitzending vertegenwoordigd door de coördinator van de media- en techniek crew Peter van Delft. Peter wordt vergezeld door 3 talentvolle leerlingen. Roos Steenbergen en Linda Eijssens zingen live in de uitzending waarbij Roos akoestisch wordt begeleid door Olivier Steenbergen

In deze uitzending zijn de winnaars van de eerste en tweede songwriter-wedstrijd Jay in den Bosch en Anique Nazloomian te gast. Jay is inmiddels gestart met een producersopleiding en Anique komt met haar eerste single.
Natuurlijk zingen zij live in de uitzending en praat presentatrice Marian met deze talenten over hun muzikale carrières.
Deze keer met Jill en Fleur
In deze uitzending Hanne , Liz en Natasja
Valentijn special met Floor , Dulcey , Hannah , Margareth en  Anique
Vandaag met Maikel v Tilburg en  Tony Daudey
In dit programma Celia en Marvin
Deze keer een Kerst Special met diverse optredens
In deze uitzending Anique en Jay
Vandaag met: Anique Daniti Dulcey Mandy
Deze keer in de uitzending: Jamie Hermans
In deze uitzending: Shirley Ann
Deze keer met: Debby Ron Jay Caela en Ailany
In de uitzending: Febby Sessie Deel 1