Op zaterdag 7 maart was bij Midvliet de Stompwijker Tim Oliehoek in de horecagelegenheid 'De Bles' in Stompwijk te gast. 
De 41-jarige regisseur verfilmde in 2017 het boek ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen' en dat was een groot succes. De serie met onder meer Kees Hulst, Andre van Duin en Olga Zuiderhoek werd door maar liefst twee miljoen kijkers bekeken. In 2018 won de serie een Gouden Kalf voor beste televisiedrama terwijl hoofdrolspeler Kees Hulst het Gouden Kalf voor beste acteur in een televisiedrama kreeg.

Op zijn 18e kwam Tim Oliehoek in de publiciteit door de amateurfilm ‘Buy or Die’. Door deze film werd Oliehoek aangenomen op de Nederlandse film- en televisieacademie. Oliehoeks eerste grote bioscoopfilm was de actiekomedie ‘Vet Hard’. Daarna ging hij als regisseur aan de slag voor de televisieserie ‘Shouf Shouf.

Verder is de Stompwijker verantwoordelijk voor de films zoals Chez Nous, Wiplala, Op het International Children's Film Festival India (ICFFI) in Bombay werd de film uitgeroepen tot beste film en Oliehoek kreeg een prijs als beste regisseur. In 2016 regisseerde hij 'De Zaak Menten' voor Omroep Max. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van journalist Hans Knoop, die de waarheid achter de nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger Pieter Menten probeerde te achterhalen
1e uur

2e uur