Zaterdag was betaald voetbal scheidsrechter Edwin van de Graaf (37) uit Voorburg tussen 15:00 en 17:00 uur te gast bij ‘Bekende Streekgenoten’ van Midvliet FM.

Midvliret is de omroep voor Leidschendam, Voorburg, Stompwijk, Wassenaar e.o.. Van de Graaf fluit sinds 2010 eerste divisie- en sinds 2014 eredivisiewedstrijden. Gastpresentator was Alexander Wagener, die met Van de Graaf in de jury van de jaarlijkse VlietAwards zit en sportverslaggever van Het Krantje is. Edwin van de Graaf vertelde over zijn jeugdvoetballoopbaan bij DEVJO, het huidige Forum Sport. “Ik was geen hoogvlieger en stopte vanwege het fluiten.” Ook vertelde hij over zijn ambities. “Ik ben te oud om nog op de Europese, laat staan op de mondiale lijst te komen, dus ga ik voor het zo veel mogelijk fluiten van wedstrijden van de top 3; Ajax, Feyenoord en PSV. Ik moet er veel voor doen en laten, maar fluit nog steeds met heel veel plezier”

De human interest-kant van Van de Graaf kwam ook nadrukkelijk naar voren. “Ik ben gelukkig getrouwd met Pauline. Onze zoon Milan voetbalt sinds kort bij Forum Sport en dochter Phileine danst graag. Ik heb geen enkel teken gezien dat ze graag wil voetballen. In 2021 verwachten we ons derde kind.”

1e uur

2e uur