Op zaterdag 27 maart was bij Midvliet in het programma 'Bekende Streekgenoten' voetbalverslaggever Ronald van der Geer te gast. Van der Geer is momenteel programmamaker bij Omroep West en Rijnmond en te horen als verslaggever bij voetbalwedstrijden bij Ziggo Sport en ESPN (voorheen Fox Sports).

De in Voorburg wonende Van der Geer begon zijn carrière bij Omroep Rijswijk om via Stadsradio Rotterdam en Rijnmond vervolgens in dienst terecht te komen bij de NOS Langs de Lijn. In 2009 kwam daar Studio Sport bij (voetbalverslaggever samenvattingen) maar in 2010 maakt hij zijn debuut bij een live wedstrijd op het WK voetbal van 2010. Ook was hij een van de voice-overs.

Het 'Oranje-jaar' 2014 staat ons allen nog in het geheugen gegrift, tijdens het WK van 2014 werd het verslag voor de radio gedaan van de wedstrijden van Oranje door het enthousiaste duo Jack van Gelder en Ronald van der Geer.

In 2015 verliet Van der Geer de NOS en deed live verslag bij SBS6 om aldaar live wedstrijden te verslaan van de Champions Leaque en in 2016 ging hij het avontuur aan als perschef bij ADO Den Haag.

1e uur

2e uur