Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Home
Reclame op Midvliet: Dat werkt!
Midvliet radio is er elke dag met lokaal, regionaal en landelijk nieuws op de radio, informatieve programma’s, live- reportages, sport, entertainment, en muziek. Midvliet is er voor een brede doelgroep, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via 107.2 FM, 107.9 FM en de kabel bereikt u een gebied van zo’n 900.000 potentiele luisteraars in West Zuidholland. Ook luistert onze doelgroep via internet en onze smartphone-app. We hebben daarnaast een overzichtelijke, goedbezochte website met het laatste Locale- en regionieuws, agendaberichten en achtergronden bij onze programma’s. Via Midvliet TV kijk je mee in de studio’s van Midvliet en volg je het laatste nieuws, sportnieuws en reportages uit de regio.

Radioreclame: Duidelijke taal!
Radio staat lang aan terwijl men wat anders doet, en wordt gehoord. Dat is dan ook de kracht van radioreclame; de luisteraar onthoudt de boodschap, denkt aan uw deuntje of slogan als het nodig is. Ideaal voor het vergroten van uw naamsbekendheid of om klanten door te verwijzen naar uw website. Herhaling is de kracht van de reclame. Uw spot op Midvliet Radio komt op verschillende tijdstippen voorbij, meerdere dagen per week. Uw doelgroep hoort de spot dus gegarandeerd en meerdere keren. Zo komt uw boodschap in korte tijd duidelijk over!

wat onze adverteerders zeggen over hun campagne op Midvliet
‘Mijn spot is vaak gehoord, Midvliet hielp me met een goede opvallende spot en dat was te merken in de reacties in de winkel, ik kies zeker opnieuw voor een periode effectief adverteren met radioreclame’

‘Op mijn reclame bij Midvliet radio kwam veel response en heb er zelfs verschillende klanten aan over gehouden! Duidelijk meer dan in kranten of folders, daar was alleen de factuur de enige reactie’

Mogelijkheden
Adverteren bij Midvliet kan op verschillende manieren: U kunt een spotje op de radio of tv uitzenden, adverteren op onze website, of een programma sponsoren. Natuurlijk is ook een combinatie mogelijk. We bedenken graag samen met u wat het beste is voor uw bedrijf of organisatie.

Midvliet helpt u met uw commercial
Wij helpen u graag en vakkundig met het maken van de radiospot of tv spot. U levert de informatie aan: bijvoorbeeld bedrijfsnaam, adressen en website en uiteraard wat u wilt vertellen ( aanbieding, nieuw in de regio, algemeen bekendheid, webwinkel geopend…etc. ). Ook geeft u aan wat voor stijl de spot moet hebben: Vlot, serieus, grappig, zakelijk…alles kan!

Midvliet schrijft een pakkende tekst die uw (visuele) boodschap goed overbrengt in duidelijke taal, laat deze inspreken door een professioneel klinkende stem en voorziet uw radiospot desgewenst ook van een achtergrondmuziekje of geluidseffecten. Een radiospot duurt ongeveer 20 a 30 seconden, hoewel het ook korter kan. We werken samen met ervaren stemmen die uw boodschap in goed verstaanbaar, helder Nederlands verwoorden.

Tarieven
De tarieven voor reclame op Midvliet zijn in vergelijking met andere manieren van reclame maken erg laag. De kosten worden bovendien steeds lager, als u langer adverteert! Uw commercial wordt meerdere keren per dag, verspreid uitgezonden tussen 7.00 en 19.00, maandag t/m zondag. In overleg kan gekozen worden voor specifieke uitzendtijden. Ook de tarieven voor een banner op onze site of programmasponsoring zijn zeer scherp.

Meer weten over adverteren op Midvliet? Neem vrijblijvend contact met ons op stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures