Voor het eerst sinds 26 september 2021 heeft RKAVV een nederlaag geleden op eigen veld.
Afgelopen weekend gingen er bijna 20 judoka's van Budoclub Voorburg naar Bodegraven voor het Goederaadtoernooi van Chikara Sport.
Na de winterstop de eerste wedstrijd tegen het roemruchte Haagse HVV.
Het werd een topdag voor Eddie van Bunge.
RKAVV is op perfecte wijze uit de winterstop gekomen. Na een succesvol trainingskamp in Valencia wonnen de Leidschendammers in Hoorn van Hollandia.
Maurizio Ceccucci maakt het komend voetbalseizoen de overstap van RKAVV naar voetbalvereniging Westlandia uit Naaldwijk.
Afgelopen zondag opende Budoclub Voorburg het nieuwe jaar met de traditionele Kagami Biraki.
Op de gezellige nieuwjaarsreceptie van SEV maakte voorzitter Harry Oldersma zaterdag bekend dat Arjan Kortleven volgend seizoen hoofdtrainer is van SEV.
De vorig jaar overleden Fred Beukers was ruim 25 jaar lid van voetbalvereniging Forum Sport en heeft daar veel vrijwilligerswerk gedaan.
RKAVV en hoofdtrainer Maurizio Ceccucci gaan na zes seizoenen uit elkaar. Dat maakte de Leidschendamse voetbalvereniging woensdag 4 januari bekend. 
Voor RKAVV komt de winterstop op het juiste moment. De ploeg van trainer Maurizio Ceccucci reisde zwaargehavend af naar Drenthe, waar het als nummer twee aantrad tegen het in goede vorm verkerende Hoogeveen.
Pupil van de Week bij de meisjes is geworden Bregje Paulusma