Reclame op Midvliet: Dat werkt!
Midvliet radio is er elke dag met lokaal, regionaal en landelijk nieuws op de radio, informatieve programma’s, live- reportages, sport, entertainment, en muziek. Midvliet is er voor een brede doelgroep, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via 107.2 FM, DAB+ en de kabel bereikt u een gebied van zo’n 900.000 potentiele luisteraars in onze regio. Ook luistert onze doelgroep via internet en onze smartphone-apps. We hebben daarnaast een overzichtelijke, goedbezochte website met het laatste lokale- en regionieuws, agendaberichten en achtergronden bij onze programma’s. Via Midvliet TV kijk je mee in de studio’s van Midvliet en volg je het laatste nieuws, sportnieuws, reportages uit de regio en diverse live registraties van evenementen en concerten. De Facebookpagina van Midvliet kent een groeiende fanbase van mensen die geïnteresseerd zijn in nieuws van dichtbij.

Alle kanalen
Op al onze kanalen kunt u uw boodschap kwijt. Spots kunnen meerdere keren op meerdere momenten worden uitgezonden, passend bij de doelgroep die u wilt aanspreken. Ook het sponsoren van programma’s is in veel gevallen mogelijk. Maar ook banners op de website. Combinaties zijn ook mogelijk.

Midvliet helpt u met uw commercial
Wij helpen u graag en vakkundig met het maken van de radiospot, tv spot of banner als u deze zelf niet heeft. U levert de informatie aan: bijvoorbeeld bedrijfsnaam, adressen en website en uiteraard wat u wilt vertellen (aanbieding, nieuw in de regio, algemeen bekendheid, webwinkel geopend…etc. ). Ook geeft u aan wat voor stijl de spot moet hebben: Vlot, serieus, grappig, zakelijk…alles kan! Midvliet schrijft voor een kleine vergoeding een pakkende tekst die uw (visuele) boodschap goed overbrengt in duidelijke taal, laat deze inspreken door een professionelestem en voorziet uw radiospot desgewenst ook van een achtergrondmuziekje of geluidseffecten. Een radiospot duurt ongeveer 20 a 30 seconden, hoewel het ook korter kan. We werken samen met ervaren stemmen die uw boodschap in goed verstaanbaar, helder Nederlands verwoorden. Voor een TV commercial zorgen wij tegen een bescheiden vergoeding voor een script, filmopnamen en montage.

Tarieven
De tarieven voor reclame op Midvliet zijn in vergelijking met andere manieren van reclame maken laag. De kosten worden bovendien steeds lager, als u langer adverteert! Uw commercial wordt meerdere keren per dag, verspreid uitgezonden tussen 7.00 en 19.00, maandag t/m zondag. In overleg kan gekozen worden voor specifieke uitzendtijden. Ook de tarieven voor een banner op onze site of programmasponsoring zijn zeer scherp.

Meer weten over adverteren op Midvliet? Neem vrijblijvend contact met ons op stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.