Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
ggd haaglandenVanaf maandag 8 juni kan iedereen in regio Haaglanden die gezondheidsklachten heeft zich ook laten testen op het coronavirus in een mobiele testunit. Deze mobiele testunit staat op werkdagen ’s ochtends tegenover het gemeentekantoor in Naaldwijk en ’s middags bij HMC Antoniushove in Leidschendam.

Scheveningen boulevard 2Bij het Noordelijk Havenhoofd van Scheveningen is donderdagmorgen 4 juni een lichaam gevonden. Dit meldde de politie op Twitter. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat het om de vermiste surfer Mathijs gaat, een van de slachtoffers van het surfdrama op maandag 11 mei.

Corona testlocatie Foto Omroep WestMinister Hugo de Jonge heeft woensdag 3 juni de nieuwe coronatestlocatie van de GGD in Nootdorp officieel geopend. De vorige locatie, in de parkeergarage van het Van der Valk-hotel aan de Gildeweg, is ingeruild voor een plekje op het parkeerterrein buiten. Aldus Omroep West.

Lucky Thirty tribuneHet Lucky Thirty Festival in het Zuiderparktheater in Den Haag was maandag een ‘groot’ succes. Alle kaarten voor het eenmalige anderhalvemeterfestival waren in no-time verkocht. Voor het festival waren slechts dertig kaarten te koop.
Cultuur Ballet PixabyVijftien Zuid-Hollandse gemeenten hebben een brandbrief over de cultuursector gestuurd naar de Provincie Zuid-Holland. De brief is een initiatief van de gemeente Rijswijk. Ook de gemeenten Wassenaar en Leidschendam-Voorburg hebben zich bij het initiatief aangesloten.

Eucharistie PixabayPastoor Wim Bakker van de Parochiefederatie R.K.-Vlietstreek was zondagavond te zien in Nieuwsuur. De reportage ging over de maatregelen, die er in de kerken genomen zijn tegen het coronavirus, nu de vieringen weer van start gaan.

Ondernemersplatform Hollandse PlassenOp vrijdag 29 mei heeft gedeputeerde Jeannette Baljeu, verantwoordelijk voor waterrecreatie in Zuid-Holland, de eerste brochure over de Hollandse Plassen in ontvangst genomen in Vlietland. Hierbij sprak ze de volgende woorden: “Het Hollandse Plassengebied, tussen en in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht is een prachtig en waterrijk gebied waar je op en langs het water heerlijk kunt ontspannen.

ggd haaglandenVanaf maandag 1 juni kan iedereen met klachten zich laten testen op het coronavirus. In regio Haaglanden wordt hiervoor achter het Van der Valk Hotel in Nootdorp een nieuwe, grotere testlocatie ingericht. Op woensdag 3 juni wordt deze formeel geopend in aanwezigheid van minister Hugo de Jonge (VWS).

ROC MondriaanOp zoek naar een mbo-opleiding? Stel online je vragen aan ROC Mondriaan op 8 en 9 juni. Op maandag 8 en dinsdag 9 juni geeft een aantal scholen van ROC Mondriaan online voorlichting via Facebook en Instagram. Check de agenda op rocmondriaan.nl welke scholen meedoen en stel je vragen.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures