Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Hollands Feest Aan Zee is hét Nederlandstalige muziekfestival op vrijdag 2 augustus 2019. En dat allemaal op een unieke locatie. Het Zuiderstrand van Scheveningen! Met optredens van: Anita Meyer, Django Wagner, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, Henk Dissel, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst en Quido van de Graaf. De presentatie wordt gedaan door John Medley.

Het programma van het nieuwe Haags straatfestival The Streets Of Chuck Deely krijgt vorm. Met onder meer Livin’ Blues Xperience, Tess et les Moutons, Neil Young Tribute, De Kiloknallers, Convoi Exceptional, NAFT en The Balcony Players.

De gemeenteraad van Voorschoten heeft donderdag 18 juli besloten Pauline Bouvy-Koene aan te bevelen als burgemeester van Voorschoten. Dit heeft de voorzitter van de vertrouwenscommissie in een openbare raadsvergadering bekend gemaakt. Mevrouw Bouvy-Koene is sinds september 2016 waarnemend burgemeester in Voorschoten.

In het afgelopen weekend zijn zeven meiden van de Rijswijkse softbalvereniging Red Lions met hun regionale team South West Thunders Europees kampioen geworden op het EK Little League. Met een overtuigende winst van 14-0 op Tsjechië zijn de meiden ongeslagen gebleven in de strijd om het Europees kampioenschap.

De tips met feesten tussen vrijdag 19 en zondag 21 juli met artiesten als Alice Deejay, Dj Dimirty (Roxy), DJ Jean, EgbertLIVE en Freddy Moreira. De artiesten treden op bij feesten en festivals als Indiburn 5 Year Anniversary, Zomerpret Festival 2019, Techmate On The Beach, GEM beachparty en Candyshop.

De gemeente Den Haag, gemeente Leidschendam-Voorburg, de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) en de provincie Zuid-Holland en de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties slaan de handen ineen om de Binckhorst in samenhang, integraal en regionaal te ontwikkelen. Door een goede bereikbaarheid met een hoofdrol voor OV en fiets zal dit gebied economisch versterkt worden en de verstedelijking gefaciliteerd.

Op zaterdag 3 augustus moet je op het Zuiderstrand van Scheveningen zijn. Dan vindt het festival Schollenpop plaats met dit jaar onder meer optredens van Luminize, Nona, Eut, VandenBerg’s Moonkings, Tim Akkerman en Playground Zer0 op het hoofdpodium. In het tentpodium zie je onder meer CooCoo, Moonfire, Dirty Frank & the White Russian, New Dosis Audio en Suburbs.