Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Logo Leidschendam VoorburgDe wethouders van Leidschendam-Voorburg gaan voor het eerst sinds de corona-uitbraak weer de straat op voor openbare optredens.

Voetdrukknop 2Nooit meer het knopje van het voetgangersstoplicht aanraken? Dan heeft Stadsbeheer Leidschendam-Voorburg goed nieuws. De voetdrukknop komt er aan. Zo wordt de kans op besmetting met het coronavirus verkleind.
Stadsbeheer gaat binnenkort twintig tegels plaatsen op de volgende locaties:

Mink OutIn de tuin achter de zaak stond 25 jaar geleden een klein zielig plantje, rare stengels, niks bijzonders, een soort van onkruid dat zijn wasdom dankte aan tijdsgebrek om te wieden. De herenboer van de andere Vlietoever, die er verstand van had, sprak: “tis een vlinderplant, laten gaan, ze zal je rijkelijk belonen”.

GeldIn 1 uur en 7 minuten tijd verloor hij 27.500 euro aan oplichters. En binnen 24 uur heeft Nando's vader André dat bedrag weer terug, dankzij crowdfunding. Dit meldt RTL Nieuws. "Mijn vader was volledig kaalgeplukt. Maar toen hij dit vanochtend hoorde, schoot hij vol." De criminelen gingen zo slinks en doortrapt te werk, vertelde Nando uit Voorburg aan RTL Nieuws. "Ze hebben mijn vader alles afgenomen wat hij heeft opgebouwd."

VVD Terras op een ponton bij LeidsenhageTweede Pinksterdag is het zover. Dan mogen eindelijk de terrassen weer open. Naast menig inwoner hebben ook de ondernemers reikhalzend uitgekeken naar dit moment, waarop weer wat verdiend kan worden aan de tot nu toe heerlijke lente. Maar het gaat er voorlopig wel anders uitzien dan we gewend waren.

BrandstichtingIn de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 mei is er wéér een auto in brand gestoken in Leidschendam. Dit meldt Omroep West. De brandweer wist de brand te blussen, waardoor het voertuig niet volledig uitbrandde. Ditmaal gaat het om een auto op de Schout van Eiklaan.

logo woejVanaf dinsdag 2 juni opent Woej beperkt haar deuren. Woej vervult een belangrijke sociale functie binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. De vrijwilligers en medewerkers zijn druk bezig geweest met de openingsvoorbereidingen. Per Wijk- en Dienstcentrum is er een aangepast rooster beschikbaar op de website.

LudensVanaf 1 juni is Theater Ludens in Voorburg weer open! Vanaf 11 juni zal kunsthistorica Anne Marie Boorsma op de donderdagochtenden op deze mooie locatie haar lezingen voortzetten.

afstandMet Hemelvaart was het prachtig weer en werd het té druk bij Vlietland. Er moest ontruimd worden omdat de 1,5m regel niet meer gewaarborgd kon worden. Om te voorkomen dat dit gebeurt in het mooie Pinksterweekend worden verkeersregelaars ingezet.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures