Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De VVD Leidschendam-Voorburg wil zo snel mogelijk meer beschikbare parkeerplaatsen in het Damcentrum in Leidschendam. Door de bouw aan het Molenpad die onlangs is begonnen zijn veel parkeerplaatsen verdwenen. Bijzonder hinderlijk voor de bewoners, ondernemers en winkelend publiek van het Damcentrum.

Tijdens werkzaamheden op de Parkweg in Voorburg  is vrijdagmiddag een gaslek ontstaan. Dat meldt de website Nieuws op beeld. Er zijn momenteel werkzaamheden in verband met onderhoud aan de riolering en gas- en waterleidingen. Tijdens deze werkzaamheden is het lek ontstaan.

Onlangs was het weer raak. De zesde auto in korte tijd ging in vlammen op, dit keer aan de Prins Bernhardlaan. De VVD in Leidschendam-Voorburg maakt zich hier ernstige zorgen over en wil extra inzet van de gemeente en politie.

Wordt u dit jaar óók een van de vijftienduizend collectanten die de straat opgaan om geld in te zamelen voor Amnesty International? De jaarlijkse collecteweek van Amnesty vindt plaats van 11 tot en met 16 maart. Collectanten gaan met veel plezier langs de deur, én met succes. Vorig jaar werd er ruim € 1,25 miljoen euro opgehaald.

Op 20 februari is in de vergadering van Provinciale Staten een voor de Vlietzone belangrijk amendement aangenomen. De provincie gaat in nauwe samenwerking met de gemeenten in de Vlietzone, rekening houdende met de erfgoedlijsten van landgoederen en trekvaarten een integrale visie voor de Vlietzone opstellen.

De politie heeft vrijdagmiddag een verdacht pakket aangetroffen in een kelderbox aan de Van Everdingenstraat in Voorburg. De politie inspecteerde de kelderbox nadat er was gebeld over harde knallen, komend vanuit de flat.

Omwonenden van de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg werden in de nacht van donderdag op vrijdag opgeschrikt door twee harde knallen. Dat meldt omroepwest.nl. Het gaat vermoedelijk om zwaar vuurwerk.