Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juli, werd er ingebroken in een bedrijfswagen op de Rozenboomlaan in Voorburg. Uit de bedrijfswagen werden diverse goederen weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen.

Staatsbosbeheer gaat in opdracht van de Provincie Zuid-Holland in het najaar de zieke en dode bomen in recreatiegebied Vlietland bij Leidschendam-Voorburg en Voorschoten kappen en nieuwe bomen planten.

Tien leden van Scouting Sint Maarten-Hildegard uit Voorburg zijn naar West-Virginia in Amerika vertrokken om de organisatie van de 24e Wereldjamboree te ondersteunen als International Service Staf. Zij maken deel uit van een groep van totaal vierduizend scoutingvrijwilligers van over de hele wereld.

Op het feest bij de Stompwijkse Paardendagen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een steekincident plaatsgevonden. Het incident was rond de klok van tien voor half twee op de Doctor van Noortstraat.

Het grote EHC handbaltoernooi (spelend op de Groen Zoom in Den Haag) wordt jaarlijks gespeeld tijdens het laatste weekend van de schoolvakanties van de basisscholen. Dit jaar zou dat zijn in het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. In hetzelfde weekend begint de veldcompetitie.

Vlietland B.V. heeft een overeenkomst getekend met een onderneming die is opgericht door de hierin samenwerkende bedrijven Kondor Wessels Vastgoed en DGI – ten behoeve van de gebiedsontwikkeling voor 222 recreatiewoningen in het watersport- en recreatiegebied Vlietland.

Aanstaande zaterdag vindt het Leidsenhage Zomerfeest plaats in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam.