Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV
Vandaag op Midvliet tv

10e International Chamber Music Festival Wassenaar.
Voor de 10e keer organiseerde stichting International Chamber Music festival 5 dagen vol muziek met professionele  internationale muzikanten.  In de kerk, op het strand, in het kasteel.. voor jong en oud waren er volop muzikale voorstellingen in het dorp.

Generatie XYZ aflevering 4.
Deze aflevering gaat over muziek, luisteren en afspelen
Dit was alweer de laatste aflevering van Generatie XYZ. In september zijn we terug met een nieuw seizoen en binnenkort beginnen we met de opnames. Hiervoor zijn we nog opzoek naar kandidaten. Lijkt het jou leuk om mee te doen met jouw vrienden, familie of collega's? Neem dan contact met ons op en wie weet zie jij jezelf terug in het gloednieuwe seizoen van Generatie XYZ!

 Als afsluiting willen wij nog alle deelnemers van Basisschool De Vijverhof en Atelier Klassiek bedanken voor hun medewerking.

40 jarig jubileum de Zonnebloem.
Vaartocht met de Zonnebloem met de Nirvana door het Groene Hart.
De Zonnebloem organiseert voor leden uit Voorburg noord en Leidschendam een mooie boottocht door het groene hart met de Nirvana. Burgemeester Tigelaar bracht een bezoekje aan de de Nirvana en wenste de vrijwilligers en de leden van de Zonnebloem een fijne boottocht toe.

Via Via aflevering 2: Lente fair in Wassenaar.
Via Via aflevering 2 is opgenomen op de lentefair georganiseerd door de dames van de Lions Wassenaar de Pauw. In Via via spreken we over betrokkenheid en duurzaam ondernemen. Het is te zien op Midvliet. We gaan in gesprek met Ondernemers en organisaties die meer doen dan winst maken.
 
Crooked Spider vertelt over de beursvloer en hoe ze op het idee kwamen om op de lentefair te gaan staan. Kees Overdevest vragen we naar zijn bijdrage en stichting Leergeld en ook interviewen wij een lid van de Lions Wassenaar de Pauw. We spreken over betrokkenheid,  de goede doelen, wat hun drijfveer is om dit te organiseren en hun initiatieven om de wereld een stukje beter te maken.
Wil je ook in Via via? Rageer dan via de website www.midvliet.nl

Van de straat geplukt.
Midvliet peilt de meningen op straat over de de Europese verkiezingen

Eerder uitgezonden:
Lakenfelder drieling in Wassenaar
Bij zorgboerderij Oliehoek in Wassenaar werd 2016 een Lakenfelder drieling geboren. Naast zorgboerderij voor mensen met een beperking, is de boerderij van de familie Oliehoek schapenboerderij en kleinschalig koeienfokcentrum voor Lakenfelder koeien. De geboorte van de drieling is in meerdere opzichten een bijzondere en unieke gebeurtenis en daar wil Gerard
Oliehoek best wat meer over vertellen.


Beeldbank Oud Stompwijk.
Met een heuse beeldbank wil de werkgroep Oud Stompwijk de herinnering aan en de eigen identiteit van het buurtschap levend houden en bewaren voor toekomstige generaties. De belangstelling voor dit initiatief is overweldigend, maar voor de praktische uitvoering kan de stichting in oprichting nog wel wat handjes gebruiken.

Jij kunt ook mee doen...
Wil jij ook met jouw favoriete sport in beeld?
Stuur een mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het regent nieuwe programma's bij Midvliet!

Generatie XYZ.
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp het programma naar keuze en jouw idee en wie weet zien we jou gauw.

Jessica en Joop zijn druk bezig met aflevering 3 deze gaat over muziek.

Heb je aflevering 1 2 en 3 gemist deze zijn te bekijken "on demand" van midvliet: https://www.midvliet.nl/uitzending-ge...https://www.midvliet.nl/uitzending-ge...Zin om eens mee te doen met een groep vrienden, kennissen, school- en clubgenoten of een verzorgingstehuis? Mail dan t.a.v. Jessica en Joop Generatie XYZ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..URL:https://youtu.be/JI1qYnwNwiY

Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter  Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan
KijkTV op maandagavond
21:00 

* muziek uitgelicht:
in deze muziek in het weekend o.a:

Vers van de pers, de nieuwe special over de reunie in Delft van Tee Set en After Tea
Tee Set and After Tea 2019 special. Met 8 leden van beide bands in de studio van omroep Delft.
In deze video gaan de Tee Set en After Tea muzikanten terug in de tijd met presentator Martin Reitsma. Bekende muzikanten uit beide bands zoals Polle Eduard, Gerard Romeijn, Ferry Lever, Franklin Madjid, Carry Janssen, Rob Plazier, Peter Seilberger en Martin Hage waren aanwezig in de studio voor interviews. Ook was er live-muziek te horen met een sprankelende uitvoering van de hit Long Ago, dat zowel door de Tee Set als After Tea ooit werd opgenomen. In 1966 had de Tee Set met 'Early in the morning' een eerste singlehit. ' Don't you leave', 'Please call me', 'Tea is famous', 'Ma belle amie', 'She likes weeds' en andere grote hits volgden. 'Ma belle amie' behaalde in 1970 zelfs een top vijf notering in de Amerikaanse hitparades. Diverse leden leden van de Tee Set zagen we later terug in After Tea, eveneens afkomstig uit Delft. En scoorde hits zoals 'Not just a flower in your hair', 'We will be there after tea' en 'Snowflakes on Amsterdam'. In de videoregistartie ook aandacht voor de nummers die oa Polle Eduard componeerde voor Nico Haak. Uiteraard blikken de aanwezige muzikanten ook vooruit.