De geliefde familievoorstelling Verhalen van Sinterklaas maakt dit jaar zijn opwachting op Kasteel Duivenvoorde.

Met een sprankelend nieuw avontuur dat zowel jong als oud zal betoveren, belooft deze voorstelling een onvergetelijke ervaring te worden. Bezoekers ervaren een Sinterklaasfeest dat onderdeel uitmaakt van een traditie die generaties verbindt. De voorstellingen zijn te bezoeken op 25, 26 november, 2 en 3 december.

Laat jezelf dit jaar meeslepen in verwondering met een gloednieuw verhaal. Beleef het avontuur in de prachtige Marotzaal samen met Sinterklaas. Dit jaar gaat er iets heel bijzonders gebeuren: naast de vertrouwde gasten zoals Señor Piet, Pakjes Piet en de Sevilla's uit Spanje heeft Sinterklaas ook hoog koninklijk bezoek uitgenodigd om zijn kasteel te bezoeken. Zou het mogelijk zijn dat ze deze uitnodiging aanvaarden en werkelijk verschijnen...?
Tickets voor de voorstellingen zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen worden aangeschaft via de website van Duivenvoorde. Na het succes van het vorige Sinterklaasseizoen is de kaartverkoop al in volle gang. Het wordt aangeraden om tickets vroegtijdig te boeken: de voorstelling Verhalen van Sinterklaas staat hoog op het verlanglijstje van velen.

Verhalen van Sinterklaas is een VTME-productie van Chiel van Tok en Matthijs van der Meer in samenwerking met Kasteel Duivenvoorde.

Evenementdetails
- Data: 25, 26 november, 2 en 3 december
- De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten
- Locatie: Kasteel Duivenvoorde, Laan van Duivenvoorde 4, 2252 AK Voorschoten
- Tickets: beschikbaar via de website van Duivenvoorde – www.kasteelduivenvoorde.nl


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Kasteel Duivenvoorde.