In feestelijke setting vierden bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van WZH Prinsenhof de betoverende sfeer van Kerstmis.

Dit gebeurde tijdens het ontsteken van de grootste kerstboom van Leidschendam-Voorburg. "Het ontsteken van de kerstboom is voor ons een jaarlijkse traditie en markeert het begin van de feestelijke periode die iedereen samenbrengt", aldus Richard Spraakman, locatiemanager van WZH Prinsenhof.
De komende maand wordt een reeks kerstdiners georganiseerd voor bewoners en hun naasten op alle WZH-locaties. Deze diners zullen groots worden uitgepakt met een culinair driegangenmenu dat zorgvuldig is samengesteld.
"Bij WZH Prinsenhof besteden we veel aandacht aan Kerst dit dankzij de inspanning van onze toegewijde collega’s en vrijwilligers. Het is een moment waar we trots op zijn en waar we samen naar uitkijken!"

Over WZH
Met veertien woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van langdurige zorg, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht WZH Prinsenhof.

WZH Kerstfilm Lores 69