Doe ook mee met de Avond4daagse in Voorburg! Het is super gezellig om met zoveel mensen te wandelen en je bent ook nog eens heel gezond buiten bezig.

Het evenement vindt plaats van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei 2024 en start iedere avond om 18.30 uur vanaf het clubhuis van korfbalvereniging VEO op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom 4B. Je bent van harte welkom!

Goed bezig!
Doe je mee aan de Avond4daagse Voorburg dan ben je goed bezig! Meedoen is super gezellig én gezond. Dat vinden de organisatoren, de vele sponsoren en ook gemeente Leidschendam-Voorburg en Sport en Welzijn (SenW). Laatstgenoemde ondersteunt de Avond4daagse met het project Goed bezig! waarmee gezonde voeding, water drinken en lekker sporten en bewegen wordt gepromoot onder kinderen van 0 tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Dit doen ze door onder meer bij sportevenementen gratis fruit aan te bieden en promoot Goed bezig!-mascotte Druppie het (kraan)water drinken.

Verder zijn er veel bedrijven in Voorburg die helpen om dit evenement een success te maken. De Hoogvliet deelt appeltjes uit, Angel’s Deli, Candy Tells, Jetteke Tuinontwerp, De Bruijn en Tak, de Voorvurgse bierwinkel, bakker Klink, Cake bake love en Rwin Haarmode helpen met een gelddonatie. De Beren gaan ook nog iets lekkers uitdelen, maar dat is nog een verassing en Mooi Parfumerie heeft een presentje voor alle verkeersregelaars die alles weer in goede banen zullen leiden.

Bijna iedere avond wordt onderweg wel iets uitgedeeld als een appeltje of een krentebol door een van de sponsoren en op de vierde wandelavond is er natuurlijk ook weer muziek. Volgens goede traditie worden alle wandelaars op de slotavond muzikaal begeleid. Dit jaar zal dit gebeuren door de Blaasbalgen.

Informatie en inschrijven
Natuurlijk wil je dit supergezellige evenement niet missen. Schrijf je daarom snel in dan is het maar geregeld! Je kunt je voor de Avond4daagse in Voorburg snel en makkelijk online inschrijven en betalen op de website. Vooraanmelden kan t/m 12 mei voor € 5,00. Natuurlijk kun je je ook nog op de eerste wandelavond inschrijven in het VEO-clubhuis, maar de kosten zijn dan € 7,50 in plaats van € 5,00.
• Informatie en inschrijven: www.veokorfbal.nl/avond4daagse
• E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht avond4daagsevoorburg.nl