Bibliotheek aan de Vliet en Idigo Preventie organiseren donderdag 14 maart een workshop 'Stress en burn-out' in de bibliotheek in Voorburg.

Zit jij er een beetje doorheen? Heb je weleens het gevoel dat jij alles moet doen? Dat er niks gebeurt als jij niets doet? Voel jij je heel erg verantwoordelijk? Volg dan deze gratis workshop. En leer hoe je hier beter mee om kunt gaan. De workshop begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. 

Informatie en tips
De workshop Stress & burn-out geeft je informatie rondom stress, hoe je hiermee om kunt gaan en wat ervoor zorgt dat jouw stress oploopt. Je krijgt ook informatie over burn-outs: wat is het, wanneer heb je een burn-out? Hoe kun je het voorkomen en hoe zorg je ervoor dat je er weer uit komt als je al in een burn-out zit? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens deze workshop.

Indigo Preventie
We hebben allemaal weleens een periode dat we even niet zo lekker in ons vel zitten. Maar als dat gevoel blijft, is het verstandig om hier iets aan te doen. Daarom biedt Bibliotheek aan de Vliet samen met Indigo Preventie gratis trainingen en workshops aan om aan je mentale gezondheid te werken.  

Zo zijn er trainingen en workshops die erop gericht zijn om voor jezelf op te komen, te praten over je verdriet, maar ook om sterker in je schoenen te staan. Alle trainingen en workshops zijn in kleine groepjes met voldoende persoonlijke aandacht. 

Kosten en rooster
De trainingen en workshops zijn voor iedereen helemaal gratis. Je moet je alleen even aanmelden via de website of bij de balie van de Bibliotheek. Het rooster met alle workshops en trainingen is te vinden op de website van Bibliotheek aan de Vliet


Door: Karin van der Spek
Bron en foto: Bibliotheek aan de Vliet